eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ο Θανάσης Φασιλής αποτελεί μια υποψηφιότητα Λεβεντιάς , εθελοντισμού και προσφοράς στα κοινά !

Με αφορμή την επιστολή του Θανάση Φασιλή και την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του , επιθυμώ να γράψω δυό λόγια για το πρόσωπο του, σεβόμενος  τους συνυποψήφιούς του, όλων των παρατάξεων , για την σημαντική θέση που διεκδικούν όλοι οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι, αξιόλογοι συμπολίτες μας στην Κοινότητα Ερμιόνης.

Με τον Θανάση ,γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά , παίζαμε στην ίδια γειτονιά, οι γονείς μας υπήρξαν φίλοι και οι γιορτές , τα γλέντια - τα παιχνίδια που κάναμε στα μικρά και εφηβικά μας χρόνια μαζί με τις οικογένειες μας, ήταν αμέτρητα και αξέχαστα!

Χαρακτηρίζεται από ευγένεια ,  σεβασμό ,  εθελοντισμό και έχει την σοβαρότητα που απαιτείται για να εκλεγεί και να προσφέρει στους δημότες μέσα από το θεσμικό όργανο της Κοινότητας Ερμιόνης!


Υπήρξε αθλητής του ΑΟΕ στο μπάσκετ και μαζί με τον αδελφό του Χρήστο ήταν πολύτιμα μέλη του αθλητικού Ομίλου την εποχή που συμμετείχαν.Στην συνέχεια σπούδασε Μηχανολόγος - Μηχανικός και δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια.

Είναι εκλεγμένος στον παλαιότερο πολιτιστικό σύλλογο της Ερμιονίδας και κατέχει την τιμητική θέση του Προέδρου του Μουσικού συλλόγου Ερμιόνης ενώ προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία αφιλοκερδώς και εθελοντικά σε πολλούς τομείς(σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, Αθλητισμό, μουσικό σύλλογο ερμιόνης κ.α).

Ο Θανάσης Φασιλής , θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω την έκφραση πως διαθέτει ένα δυνατό ''Πακέτο''(ΠΑΡΟΥΣΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ) που μπορεί να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια σ΄αυτόν τον συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο στον οποίο δίνει τη μάχη για να εκλεγεί!

Θανάση σου εύχομαι καλή επιτυχία!

ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ