eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Το μεγάλο... «πατιρντί» στην Ερμιόνη!

FOTO - EIKONOSKOPIO NEWS
Εκλογικό κέντρο Ερμιόνης 8/10/2023


...Και το απρόσμενο εκλογικό «Βατερλό» της παράταξης Μαργέτα σε τέσσερα απο έξι τμήματα της Ερμιόνης !!!

με την διαφορά ανάμεσα στον Γεωργόπουλο και τον Μαργέτα να εκτοξεύεται μπρός απο τους 100 σταυρούς υπέρ Γεωργόπουλου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γεωργόπουλου να... γλεντάνε ψήφους τμήμα , τμήμα !

Τα αποτελέσματα στην Ερμιόνη έδειξαν πως η ομάδα Γεωργόπουλου έκανε πολύ σοβαρή και μεθοδευμένη δουλειά και πήραν μεγάλη απρόσμενη διαφορά που άγγιξε τους 112 σταυρούς!

Υποψήφιοι σύμβουλοι του Γεωργόπουλου  με ''άδειες τσέπες'' δίχως ''δωράκια'' και δίχως υποσχέσεις με φρούδες ελπίδες που ''δίνονται'' σε διαφορα μέρη της Ελλάδας η ενδεχομένως και στην Ερμιονίδα... απέδειξαν εκ του αποτελέσματος πως όλοι μαζί σαν μια γροθιά με συγκροτημένη δουλειά μπορούν να τα καταφέρουν!Το κυριότερο όμως με την ψυχή, το πάθος, το μεράκι , την ευγένεια και τον σεβασμό στον δημότη, αξίες ξεχωριστές απο τον καταιγισμό που προτάσσει η επόχή με ευτελή καταναλωτικά πρότυπα ,αυτές τις αξίες χρησιμοποίησε η ομάδα Γεωργόπουλου ώστε να πείσουν τους δημότες της Ερμιόνης. Αξίες που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και έχουν βαθιές ρίζες στην Ερμιονίτικη κοινωνία και δίνουν συνεχόμενες θητείες σε όσουν ξέρουν να προσφέρουν και να Νικούν , χτίζοντας  και στήνοντας Δημαρχίες που γράφουν ιστορία και μένουν στην ιστορία ως ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ