eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

''Η προσωπική πλευρά του Δημάρχου Γεωργόπουλου στις εκλογές και... η μεγάλη αγκαλιά από την οικογένεια του! ''

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας έμπλεος χαράς μαζί με την σύζυγό του Μαρία και τα δύο του παιδιά , Νατάσσα και Γιώργο.
 

Είναι γεγονός πως ο Γιάννης Γεωργόπουλος καθάρισε το ''παιχνίδι'' της εκλογής απο την πρώτη Κυριακή με μεγάλο αγώνα .Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε μετά την εκλογική του Νίκη όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, δέχθηκε αρκετές πιέσεις - συκοφαντίες τόσο ο ίδιος όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο από το ''13.10'' και μετά


Όπως σε όλους τους υποψηφίους που σε μια τέτοια εκλογική διαδικασία η οικογένεια αποτελεί σοβαρό μοχλό  ψυχολογικής αλλά και ουσιαστικής αρωγής, αυτό που μας έκανε εντύπωση, αν μη τι άλλο είναι κάποια  γεγονότα κατά την εκλογική διαδικασία που ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος τα αντιμετώπισε με θάρρος και δυναμισμό, αγκαλιά με την οικογένειά του !

Είναι όμορφο και συγκινητικό οι οικογένειες σε θεμιτά και λογικά πλαίσια να υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον άνθρωπό τους, που δοκιμάζεται σε μια τέτοια εκλογική μάχη κορυφής για την τοπική μας κοινωνία.

Δύο τέτοια στιγμιότυπα τα αναδημοσιεύουμε για να φωτίσουμε και την προσωπική πλευρά ενός τέτοιου προσώπου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και των προεκλογικών ομιλιών ιδιαίτερα ο γιός του Γιώργος Γεωργόπουλος γνωστός Δικηγόρος λύγισε και συγκινήθηκε απο χαρά βλέποντας την αποδοχή και την αγκαλιά των Δημοτών στον πατέρα του και σημερινό Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο.

Παρόμοιες στιγμές πιστεύουμε έζησαν κι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και το δίδαγμα μετά απο τέτοιες δοκιμασίες ανεξαρτήτου αποτελέσματος , είναι η θαλπωρή και στήριξη των αγαπημένων σου προσώπων, είτε αυτοί είναι στενή οικογένεια σου, είτε ευρύτερα συγγενεις και φίλοι!

στην παραπάνω φωτό ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Γεωργόπουλος και με λόγια καρδιάς απο ένα παιδί προς τον πατέρα του ανήμερα της εκλογικής διαδικασίας

Η τελευταία προεκλογική ομιλία του Γιάννη Γεωργόπουλου στο ΚΡΑΝΙΔΙ υπο το άγρυπνο βλέμμα του γιού του Γιώργου και την αγωνία να πάνε όλα καλά