eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Η γιορτή του ροδιού στο "Μεγάλο Κανάλι"!

 

*Το κορυφαίο προϊόν της Ερμιονίτικης "μάνας γης" και η γιορτή του ροδιού, σε πρώτο πλάνο!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος και παραγωγός ροδιού κ. Παντελής Κολυμπάδης, μέσα από τη συχνότητα του Mega,( και από την εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"),μίλησαν για την επικείμενη γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη, αλλά και για το κορυφαίο,( και με ονομασία προέλευσης ρόδι στην Ελλάδα),που παράγεται στον τόπο μας και η παράδοση της καλλιέργειας του, χάνεται στον χρόνο!
Σε πρώτο πλάνο στο πανελλήνιο, προβλήθηκε τόσο η σημασία της γιορτής, όσο και τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ρόδι Ερμιόνης ξεχωριστό και κορυφαίο προϊόν.
Η εξωστρέφεια της Ερμιονίδας, η φιλοξενία της και τα κορυφαία προϊόντα της πρωτογενούς μας παραγωγής, (όπως το ρόδι),διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας!
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 28&29 Οκτωβρίου, και με "σύμμαχο" τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου, αναμένεται να κατακλύσει την Ερμιόνη,( σε μια γιορτή που έχει εξελιχθεί σε θεσμό), και με τους ΟΝΙΡΑΜΑ να υπόσχονται μια ξεσηκωτική συναυλία!
Υγ. Η πολιτεία, οφείλει να είναι δίπλα στις άοκνες προσπάθειες των αγροτών μας, που μας χαρίζουν ένα κορυφαίας ποιότητας προϊόν,( το κορυφαίο ρόδι στην Ελλάδα), και να δώσει μια άμεση και οριστική λύση στο θέμα του αρδευτικού νερού.
Γιατί αυτό είναι το επόμενο "στοίχημα" : Το Π.Ο.Π. ρόδι Ερμιόνης, να κερδίσει την πρόκληση της εξαγωγής του, διαφημίζοντας την Ερμιόνη και την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο!
Καλή επιτυχία στην γιορτή!

Εικονοσκόπιο