eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο παππούς και... το λεβεντόπαιδο!!!

  • Καταλαβαίνω ότι ο Λεμπεσισμός, του έμεινε κάρβουνο στην καρδιά. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

  • Ας είχε τα πολιτικά κότσια αυτός ο νέος, αυτό το ομορφόπαιδο, αυτό το λεβεντόπαιδο να εκτοπίσει αυτόν τον παππού δίχως εγγόνια από τη Δημαρχία της Ερμιόνης.




Αγαπητοί συνδημότες

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον προσπαθεί να πείσει με αυτά τα περίεργα φτηνιάρικα και κατινίστικα πολιτικά καμώματα ο Προέδρος της Κοινότητας Ερμιόνης.

Πριν τέσσερα χρόνια αυτός ο Πρόεδρος επαινούσε και ευχαριστούσε τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο. Βλέπε φωτογραφία και δημοσίευμα ΣΤΑΜ ΔΑΜ.




Και σήμερα να προσπαθεί αυτός ο Πρόεδρος δήθεν να πλήξει με φτηνές κατινιές και προσωπικές επιθέσεις τον σημερινό Δήμαρχο, ο οποίος τον επιμόρφωσε στα αυτοδιοικητικά θέματα όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος έχει δηλώσει.

Αυτές τις κραυγές απελπισίας και απολογίας του Προέδρου προς τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο εγώ τις ερμηνεύω σαν κύκνειο άσμα της νέας του παράταξης. 

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο παππούς δίχως εγγόνια αλλά γερόλυκος της πολιτικής και με προσφορά στα κοινά του τόπου του επί σειρά ετών, ξέρει και μπορεί να τσακίσει πολιτικά ανά πάσα στιγμή έναν νέο!!!, όμορφο!!!, λεβεντόπαιδο!!! αλλά ανίκανο πολιτικά με μηδενική παρουσία στην τετράχρονη προεδρική του θητεία.

Αυτό το έδειξε αυτός ο παππούς δίχως εγγόνια στις δημοτικές εκλογές του 2006. Αυτόν τον νέο, αυτό το ομορφόπαιδο, αυτό το λεβεντόπαιδο, το νίκησε, το διέλυσε και του έκλεισε οριστικά τον δρόμο προς την Δημαρχία.

Καταλαβαίνω ότι ο Λεμπεσισμός, του έμεινε κάρβουνο στην καρδιά. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Ας είχε τα πολιτικά κότσια αυτός ο νέος, αυτό το ομορφόπαιδο, αυτό το λεβεντόπαιδο να εκτοπίσει αυτόν τον παππού δίχως εγγόνια από τη Δημαρχία της Ερμιόνης.

Εις το επανιδείν,

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης


ΥΓ. Ο Λεμπεσισμός είναι αυτός που κατασκεύασε την επέκταση του κεντρικού λιμανιού της Ερμιόνης και την εκβάθυνση και διαμόρφωση του λιμανιού των Μαντρακιών. Σήμερα μπορούν να προσεγγίζουν άνετα πολλά τουριστικά σκάφη και έτσι έχει δημιουργηθεί μια αστείρευτη τουριστική και οικονομική πηγή για την Ερμιόνη. Από αυτήν την πηγή κυρίως βιοπορίζεται και αυτό το λεβεντόπαιδο στο λιμάνι της Ερμιόνης.