eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

''Σκουπίδια παντού...με το βλέμμα στον τουρισμό και την ανάπτυξη ' '

Αίσχος!
 Ένα συγκλονιστικό e-mail απο αναγνώστη του Εικονοσκοπιου που αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση στις πόλεις αλλά και στις εξοχικές κατοικίες της Ερμιονίδας...
Το e-mail συνοδευεται απο φωτογραφίες και  κείμενο απόγνωσης που αναφέρεται στην άθλια κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία δυόμιση χρόνια στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

e-mail αναγνώστη
Πέρσι δεν είχαν κλείσει εταιρία διαχείρισης !! Φέτος κλείσαν την δραματοποίηση στα δίδυμα !! Ολο το καλοκαίρι που πέρασε τρελαθηκαμε στη βρώμα !! Σήμερα ειναι το καθολικό Πάσχα !! Τα ξενοδοχεία γεμάτα και δεν ιδρώνει το αφτι κανενός !!Μπορούμε να βρούμε λύση όλοι μαζί ή θα συνεχίσετε να τα ρίχνετε  ο παλιός δήμαρχος στον νέο και ο νέος στον παλαιό !!! 

Εμείς που δεν είμαστε απο εδώ αλλά έχουμε τα εξοχικά μας δεν ενδιαφερόμαστε για τις πολιτικές σας διάφορες αγαπάμε τον τόπο και θα αγωνιστούμε να καθαρίσει !!!
Ξέρουμε ποιοι πετάνε επι τούτου τα σκουπίδια έξω απο τους κάδους !! Τους βλέπουμε  !!  Ακόμα και τώρα που η κατάσταση ειναι εκτός ελέγχου οι μεταξύ σας έχθρες μας έχουν φέρει ως εδώ !! Επιτέλους παραιτηθητε και οι μεν και οι δε !! Αφού πληρώνεστε και δεν κάνετε τίποτα !! Δεν ντρέπεστε !!Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει με ποιο τροπο μπορούμε να μαζέψουμε με δικά μας έξοδα τα σκουπίδια και να φύγουν οι κάδοι απο την γειτονιά μας για πάντα !! Θα παίρνουμε τα σκουπίδια μας μαζί μας να να πετάμε στο κολιακι
Η στα λουτρά που ειναι πάντα καθαρά !!