eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

''ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ''

''ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!''

ΠΑΛΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!''

Στην Τρίπολη και στην περιφέρεια πελοποννήσου εθεάθη αυτή την φορά το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Διδύμων - ΄Φούρνων, και μπροστάρης στην μάχη για την λύση των χύμα σκουπιδιών κ. Σταύρος Γεωργίου.

Πάλι φορτωμένος με φακέλους μπήκε στην παλιά Νομαρχία Αρκαδίας  που σήμερα στεγάζεται ο αιρετός γιατρός μαζί με το επιτελείο του, ο περιφερειάρχης μας Κύριος Πέτρος Τατούλης.

Συναντήθηκε ο Σταύρος Γεωργίου με το μεγάλο αφεντικό της Πελοποννήσου;; Τι φωτογραφίες του έδειξε ο Σταύρος Γεωργίου;;;Τι χαρτιά παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη ο Σταύρος Γεωργίου μέσα απο τους φορτωμένους φακέλους του;

Γι΄αυτή την επίσκεψη ένα πράγμα θα σας αποκαλύψουμε κατ΄ αρχήν..

Ο Πέτρος Τατούλης, αυτός ο γιατρός πάντα βαδίζει νόμιμα και ηθικά στην πετυχημένη πολιτική του πορεία!

Παίρνει τις αποφάσεις του και τακτοποιεί αναλόγως την κάθε υπόθεση...Επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι είναι ενημερωμένος για τα πάντα στην Ερμιονίδα και δεν Ξεχνά...!!!

Ο Γιατρός αυτός που λέγεται Πέτρος Τατούλης ξέρει και να είστε σίγουροι ότι θα βγάλει απο την ρίζα του αυτό το παρόνομο και ανήθικο απόστημα των χύμα σκουπιδιών στον Σταυρό Διδύμων!