eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

''ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ κ. ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΣΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

''ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ''

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς την Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης κ. Ελένη Βλάσση για την βράβευση του Νηπιαγωγείου από το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του έργου «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση».
Στην επιστολή του, ο κ. Ανδριανός, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Παρακαλώ δεχθείτε, και μεταφέρετε σε όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτήν, τα ολόθερμα συγχαρητήριά μου για την διάκρισή της βράβευσης του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης από το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του έργου «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση».
Μέσα σ’ έναν ωκεανό κακών νέων και μεγάλων δυσκολιών για ολόκληρη την κοινωνία μας, αλλά και μέσα σ’ ένα περιβάλλον όπου η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο δύσκολη, η διάκριση του Νηπιαγωγείου σας είναι για την Ερμιονίδα και ολόκληρη την Αργολίδα μια σημαντικότατη πηγή αισιοδοξίας για το μέλλον. Κι αυτό γιατί, πάνω απ’ όλα, δείχνει ότι το φιλότιμο, η εργατικότητα και....
..... η δημιουργικότητα των ανθρώπων που τιμούν το λειτούργημά τους είναι το καλύτερο και αποτελεσματικότερο αντίδοτο στην όποια αντιξοότητα.
Με την διαβεβαίωση ότι είμαι στη διάθεσή σας, σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο που επιτελείτε».