eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

''Αγάπη για το Άλογο - 2η Ιππική συνάντηση Ερμιονίδος''

"Θαυμασμός για τα όμορφα άλογα το σαββατοκύριακο στο ηλιόλουστο Πορτοχέλι..."

φωτο - ρεπορταζ - επιμέλεια : Θωμάς Ι. Σκούρτης , Μίλτος Ιωαννίδης 
 ''Φωτο παραπάνω ο Θοδωρής Μπουζούνης σ΄ ένα φαντασμαγορικό show με το άλογο του,τον Κορεάνο''

Την 2η Ιππική συνάντηση διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Ερμιονίδος "Αγάπη για το άλογο" στο Πορτοχέλι. Με σύμμαχο τον καιρό άνδρες, γυναίκες και παιδιά θαύμασαν απο κοντά τα πανέμορφα άλογα και είχαν τη δυνατότητα να κάνουν....συναρπαστικές βόλτες με αυτά αλλά και να απολαύσουν ορισμένες...εντυπωσιακές-θεαματικές επιδείξεις (με....γητευτές τους ιδιοκτήτες τους) δείγμα του πόσο εντυπωσιακά και αρχοντικά ζώα είναι τα άλογα.

Η 2η Ιππική συνάντηση ολοκληρώθηκε προχθές Κυριακή στο λιμάνι του Πορτοχελίου με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Κων/νο Κόκκαλη να παραδίδει αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αυτή την όμορφη εκδήλωση δεσμευόμενος παράλληλα ότι "κάθε χρόνο η εκδήλωση θα μεγαλώνει και θα γίνεται καλύτερη".
 φωτο:Ο Γιώργος Κυρίτσης βαστάει απ΄τα χαλινάρια τους 2 ατίθασους <<αραβανιάρικους>> επιβήτορες σε μια στιγμή πειθαρχίας..υπο το βλέμα του Στράτου Ζωγράφου!Πάνω στ΄άλογο διακρίνεται ο Ανδρέας Μπόλλας
Απο την πλευρά τους οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Ένα είναι το σίγουρο! Ότι η αγάπη τους για το άλογο θα παραμείνει άσβεστη και θα τα φροντίζουν καταβάλλοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια!
Ο Στράτος Ζωγράφος κάνει επίδειξη με το άλογο του τον Έρωτα όπως το λέει...

2 φίλοι απ΄τον σύλλογο Άργους αντάμα με τ΄άλογα τους...
 
Ο Διευθυντής του Εικονοσκοπίου Θωμάς Σκούρτης μαζί με το μέλος του συλλόγου και παιδικό φίλο του, Γιώργο Κυρίτση...
 
 Ο Πρόεδρος του Πόρτο Χελίου κύριος Κόκκαλης βραβεύει τον Δημήτρη Χριστόφα(μέλος του συλλόγου Αγάπη για το άλογο) απο την Κοιλάδα...



Τα άλογα δίνουν την παράσταση τους και μικροί μεγάλοι θαυμάζουν τα υπέροχα τετράποδα...

Ο Γιάννης Λούμης με τον μικρό γιό του τροχάζοντας στην παραλία του Πορτο Χελιού..