ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
Υλικά:
4 χοιρινές μπριζόλες
500 γρ μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες
3-4 ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 κρεμμύδια
Λίγο αλεύρι
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Μα'ι'ντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις μπριζόλες, τις σουρώνουμε, τις αλατοπιπερώνουμε και τις αλευρώνουμε.
έχουμε αλευρώσει.Στο ίδιο λάδι προσθέτουμε τα κρεμμύδια τριμμένα, τα μανιτάρια
και τις ντομάτες κομμένες σε κύβους και τα βράζουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε την σάλτσα να δέσει. Τέλος ρίχνουμε
το μα'ι'ντανό και αλατοπίπερο. Απλώνουμε στο τραπέζι δύο κομμάτια λαδόκολλα, βάζουμε
δύο μπριζόλες στο καθένα και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα. Κλείνουμε καλά τα χαρτιά,
τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
για μισή ώρα περίπου.