ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΟΡΤΑ
Υλικά:
1 τσιπούρα μεγάλη
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
2 φύλλα φασκόμηλο
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό ενός λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε το ψάρι. Στη συνέχεια το βάζουμε
μέσα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Σ΄ ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε
το δεντρολίβανο τριμμένο, το φασκόμηλο, το σκόρδο τριμμένο, το
χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Τη σάλτσα αυτή την περιχύνουμε
πάνω στο ψάρι. Κλείνουμε το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
για μισή ώρα περίπου.