eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Σήμερα στο Μπίστι με αυτόν τον αμυδρό φωτισμό, ο περιπατητής νιώθει μια παρηγοριά, δε τον φοβίζει το πυκνό σκοτάδι !''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

''Επειδή έχω μάθει να επικροτώ τα έργα του κάθε Δημάρχου και όχι τα <<φιλοσοφικά>> λόγια του αέρα που μας έχει συνηθίσει ο γνωστός <<φιλόσοφος>>, θα πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη νέα Δημοτική αρχή!''



Αγαπητοί Συνδημότες,

Οι απόψεις των συνδημοτών μας που εκφράζονται μέσω διαδικτύου για το φωτισμό του Μπιστιού είναι Σεβαστές!

Επειδή κι εγώ είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στις παλιές γενιές που έκαναν νυκτερινές βόλτες στο Μπίστι, αλλά και λόγω του ότι διετέλεσα 16 χρόνια Δήμαρχος αυτης της πόλης θα εκφράσω τις απόψεις μου.

Παρ’ ότι που τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά, δεν υπήρχε τότε αυτή η εγκληματικότητα που υπάρχει σήμερα, δεν γινόντουσαν αυτές οι ληστείες και οι κλοπές, αυτοί οι βιασμοί των ανθρώπων για να τους πάρουν ακόμα κι ένα ευρώ. Ακόμα και τότε όμως που τα πράγματα και οι εποχές ήταν πιό ήρεμες, όταν περπατούσαμε μέσα στο Μπίστι, στο σκοτάδι , μας κυρίευε ένας φόβος!

Σήμερα με αυτό τον αμυδρό φωτισμό, ο περιπατητής νιώθει μια παρηγοριά, δε τον φοβίζει το πυκνό σκοτάδι.

Σας ενημερώνω ότι ο ηλεκτροφωτισμός του Μπιστιού είχε προβλεφθεί και είχε εκπονηθεί η μελέτη από το Δήμο Ερμιόνης μαζί με την μελέτη της πυρασφάλειας και είχε εγκριθεί απο το Δημοτικό συμβούλιο.



Μάλιστα είχαν κατασκευασθεί και η υπόγεια εγκατάσταση και τα φρεάτια τοποθέτησης ηλεκτρικών κολονών σε όλη τη περίμετρο του Μπιστιού.

Σήμερα, για ασφάλεια και οικονομία, η Δημοτική Αρχή αντικατέστησε τα ηλεκτρικά σώματα με ηλιακά.

Στον Μύλο του Μπιστιού, οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές του Δήμου Ερμιονίδας, ΔΕΝ είχαν βάλει ΟΥΤΕ ένα καρφί. Το εγκατέλειψαν και τον άφησαν να καταστραφεί...

Η σημερινή Δημοτική Αρχή όμως , τον επισκεύασε και σήμερα καμαρώνει ολόλευκος.

Τέλος επειδή έχω μάθει να επικροτώ τα έργα του κάθε Δημάρχου και όχι τα <<φιλοσοφικά>> λόγια του αέρα που μας έχει συνηθίσει ο γνωστός <<φιλόσοφος>>, θα πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη νέα Δημοτική αρχή!

 

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης