eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

''ΟΡΓΩΝΕΙ'' ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ!

  - <<ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΓΓΕΝΗ>> Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.


 - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ!

''Οργώνει'' την Ερμιονίδα και προχωράει με έργα πνοής και ουσίας ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Έργα που ανακουφίζουν και διευκολύνουν τους δημότες της Ερμιονίδας.

Έργα που για χρόνια ήταν ξεχασμένα στα συρτάρια και άλλα που φέρουν την σφραγίδα της σημερινής δημοτικής αρχής παραδίδονται ένα πρός ένα στους δημότες.

Το ζήτημα είναι αυτός ο ρυθμός να αναπτυχθεί απο τη δημοτική αρχή   και μέσα απο καθημερινή εργασία η δημοτική αρχή να εξυπηρετεί και να στέκεται αρωγός  στους δημότες της Ερμιονίδας και στην καθημερινότητα τους.

Σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός οι γκρίνιες τα παράπονα και οι απαιτήσεις θα διευρυνθούν και θ΄αρχίσει η κριτική.Μέχρι σήμερα όμως , βλέπουμε τη δημοτική αρχή με μπροστάρη τον Δήμαρχο να υλοποιεί το πρόγραμμα της με σταθερά βήματα και να προχωράει δυνατά , βάζοντας στην άκρη ατέρμονες , ουτοπικές και οπισθοδρομικές συζητήσεις που φέρουν αντίθετα και καταστροφικά αποτελέσματα στο πρόγραμμα που υλοποιεί και μ΄αυτό εξελέγη Δήμαρχος.Μένει να δούμε τη συνέχεια και τους ρυθμούς που θα αναπτύξει τον επόμενο 1,5 χρόνο μέχρι το τέλος δηλαδή αυτής της Δημοτικής περιόδου.

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ