eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

''Ανακοινωση του Προέδρου του Ν.Κ.Π.Α.Π.Π του Δήμου Ερμιονίδας για την Δημοτική βιβλιοθήκη Ερμιόνης ''

 

- Η Δημοτική βιβλιοθήκη Ερμιόνης έχει ενημερώσει για τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της.

- Ο πολιτισμός, η αλληλεγγύη ή ακόμα και η απουσία των εργαζομένων λόγω υγείας, δεν είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.



Αγαπητοί δημότες και φίλοι του βιβλίου,

η δημοτική βιβλιοθήκη Ερμιόνης με ανακοίνωση στον εξωτερικό πίνακα ανακοινώσεων , έχει ενημερώσει για τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της.

Επίσης, με έκτακτη ανακοίνωση – όταν αυτό κατέστη εφικτό όσο πιο ταχύτατα γινόταν-ενημέρωνε τους επισκέπτες της ότι την Δευτέρα 14/2/22 δε θα λειτουργούσε, για λόγους ανωτέρας βίας και υγείας (βλ.φώτο ανακοίνωσης).

Οι εθελοντικές δράσεις της βιβλιοθήκης, λόγω της πανδημίας, δυστυχώς αναβλήθηκαν και «χτυπήθηκε» η λειτουργία της. Όμως οι εν δυνάμει εθελοντές της Ερμιονης είναι παρόντες και αναμένουν ώστε να ξεκινήσουν τις δράσεις τους.

Είναι ευχή μας , με την λήξη των περιοριστικών μέτρων να επανέλθουμε στην κανονικότητα των δράσεών μας, όχι μόνο σαν βιβλιοθήκη αλλά και σαν κοινωνία.

Επειδή παρατηρούνται κακόβουλα σχόλια, θέλουμε να σας ενημερώσουμε αλλά και να τους στείλουμε το μήνυμα ότι η βιβλιοθήκη, ο πολιτισμός, η αλληλεγγύη ή ακόμα και η απουσία των εργαζομένων λόγω υγείας, δεν είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Κάθε τέτοια ενέργεια γίνεται εκ του πονηρού και δεν συμβάλλει στον πολιτισμό των Ερμιονιτών.

 

Ο Πρόεδρος

Του Νομικού Προσώπου

 Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης,

Πολιτισμού & Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ