eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος :«Στις δύσκολες στιγμές που ζει η Ερμιονίδα μας δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μέμφεται, να λοιδωρεί και να ειρωνεύεται τον τόπο μας»




Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η μάχη που όλοι εμείς οι Ερμιονιδείς δίνουμε με τα εκατοντάδες κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν τελευταία στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Στη μάχη αυτή κληθήκαμε και συμμετέχουμε άπαντες με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας διότι αυτό επιτάσσει το καθήκον μας απέναντι στα παιδιά μας, σε εμάς τους ίδιους και η αγάπη για τον τόπο μας. Σε αυτή τη μάχη οι ήρωες της δικής μας καθημερινότητας είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά και όλο το προσωπικό του ΚΥ Κρανιδίου και του ΕΚΑΒ. Προσωπικά τους ευχαριστώ και τους τιμώ γιατί δίνουν τη μάχη με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή τιμώντας τον όρκο τους και τη στολή τους.
Στη σύσκεψη που είχαμε με τον υφυπουργό κ. Χαρδαλιά στις 21 Απριλίου αποφασίστηκε η ενίσχυση του ΚΥ Κρανιδίου με ιατρικό προσωπικό. Αυτή η ενίσχυση αποφασίστηκε να γίνει και θα γίνει, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Σχετικά με απαράδεκτα δημοσιεύματα ιατρών εκτός Ερμιονίδας που έπεσαν στην αντίληψη μου από συνδημότες μου, το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι θα ζητήσω άμεσα από τον πρόεδρο του ιατρικού τους συλλόγου την πειθαρχική αξιολόγησή τους και κατά πόσο ανταποκρίνονται αυτά στον όρκο του Ιπποκράτη που έχουν δώσει. Στις δύσκολες στιγμές που ζει η Ερμιονίδα μας δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μέμφεται, να λοιδωρεί και να ειρωνεύεται τον τόπο μας, τους συνδημότες μου και τον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους καθημερινούς μας ήρωες. Τους ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΚΥ Κρανιδίου και του ΕΚΑΒ. Για εμάς αυτοί είναι οι ήρωές μας. Αυτοί που μπαίνουν μπροστά στη μάχη χωρίς να κιοτεύουν.