eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ανδρέας Πουλάς: '' Ο κίνδυνος εξάπλωσης εξακολουθεί να υφίσταται για την περιοχή της Ερμιονίδας ''



Με το που έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας τα πάντα αφέθηκαν στην τύχη τους. Οι εξαγγελίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κυρίου Χαρδαλιά ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί . Οι ιατροί ακόμα δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία και τα όποια μέτρα προφύλαξης και περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19  ξεχάστηκαν εν μία νυκτί. 


Παρά τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Ερμιονίδας , χρειάζεται περαιτέρω στήριξη και βοήθεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε χρηματοδότηση. 

Δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε σε αυτούς που προσφέρουν σήμερα τις υπηρεσίες τους  όπως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ. Υ. Κρανιδίου, τα πληρώματα του Ε.Κ.Α.Β. που παρ’ όλες  τις ελλείψεις σε προσωπικό βρίσκονται στην περιοχή, τους αστυνομικούς που επιτηρούν τα μέτρα της καραντίνας, καθώς και τους εργαζομένους στην δομή (Δ.Ο.Μ. και προσωπικό του ξενοδοχείου). 

Σε αυτούς τους ανθρώπους θα πρέπει να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που με αφοσίωση και επαγγελματισμό διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση στην δομή προσφύγων – μεταναστών του Ξενοδοχείου Γαλαξίας.