eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αγγελική Λούμη: Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες στις δύο σκηνές που έστησε ο στρατός στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ''Γαλαξίας''.

 Αγγελική Λούμη:
- Από το στόμα μου θα ακούτε μόνο αλήθειες, είτε αυτό αρέσει είτε όχι. 
- Δήμαρχε Γιάννη Γεωργόπουλε, πραγματικά σε ευχαριστώ από καρδιάς για την άψογη συνεργασία και να δηλώσω πως η συνεργασία μαζί σου, μόνο δημιουργική και τιμητική μπορεί να είναι.


Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες στις δύο σκηνές που έστησε ο στρατός στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ''Γαλαξίας''. Στον χώρο υπάρχουν 2 σκηνές. Η σκηνή του Ιατρείου, η οποία εξοπλίστηκε ύστερα από την άψογη συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας με το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και η σκηνή του Κέντρου Επιχειρήσεων του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας. Χθες το απόγευμα στρώσαμε το κατάλληλο πάτωμα στις σκηνές, όπως μας ζητήθηκε για λόγους υγιεινής και σήμερα έφτασαν και 3 χημικές τουαλέτες, δωρεά του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου, για χρήση όλων όσων επιχειρούν εκεί. 
Η σκηνή του Κέντρου Επιχειρήσεων είναι πλήρως εξοπλισμένη με υγειονομικό υλικό, δωρεάς της ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ., με το οποίο εφοδιάζουμε όσους βρίσκονται εκεί καθημερινά και δίνουν ακούραστα την μάχη τους για να παραμένει η Κοινωνία ασφαλής.

Ακολουθούμε πιστά και προσεκτικά τις οδηγίες που μας δόθηκαν από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλή τον κ. Χαρδαλιά ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι θετικό το γεγονός ότι μέχρι σήμερα οι 150 θετικοί παραμένουν ασυμπτωματικοί. Αυτό διευκολύνει κατά κάποιο τρόπο την τεράστια δουλειά γιατρών και νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, τους οποίους νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, μέχρι να έρθουν οι δύο επιπλέον γιατροί και οι 4 νοσηλευτές που περιμένουμε.


Δήμαρχε Γιάννη Γεωργόπουλε, πραγματικά σε ευχαριστώ από καρδιάς για την άψογη συνεργασία και να δηλώσω πως η συνεργασία μαζί σου, μόνο δημιουργική και τιμητική μπορεί να είναι. 


Επίσης, όλες αυτές τις μέρες και για να βγει αυτό το θετικό αποτέλεσμα ως προς τον συντονισμό, συνεργαστήκαμε εποικοδομητικά και δουλέψαμε με αλληλεγγύη, με τους αντιδημάρχους Μπίμπα, Τσαμαδό, Μερτύρη και Γκαμίλη και γίναμε μια γροθιά απέναντι στον ιό που χτύπησε την περιοχή μας. Βέβαια δεν μπορώ να μην αναφέρω την αξιέπαινη δουλειά της Τόνιας Αντωνοπούλου και του Δαμιανού Κουτούβαλη στον τομέα της αλληλεγγύης.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και τους υπαλλήλους του Δήμου που κάνουν την δουλειά τους στο ακέραιο.


Είμαστε σε καλό δρόμο από όλες τις απόψεις και ο συντονισμός γίνεται ολοένα και καλύτερος. Αν ο ιός περιοριστεί στην Δομή θα τελειώσει εκεί το ζήτημα σε πρώτη φάση. Γίνονται ήδη συντονισμένες κινήσεις αυτή η Δομή να κλείσει.


Όσο για τον Τουρισμό, το στοίχημα για το καλοκαίρι του 2020, φάνηκε να έχει προβλήματα από τον μήνα Μάρτιο τόσο για την χώρα μας όσο και σε παγκόσμια εμβέλεια. Περιοριστικοί και οικονομικοί παράγοντες έχουν συμβάλλει σε αυτό. Η περιοχή μας, σύμφωνα με τους ειδικούς θεωρείται από τις ευνοούμενες λόγω της πληθώρας των εξοχικών κατοικιών όπου θα ευνοηθεί ο εσωτερικός Τουρισμός. Η επιχείρησή μας, γνωρίζετε καλά πως συνδέεται άμεσα με τον Τουρισμό και σας πληροφορώ πως τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε, μας έχουν ακυρώσει τις κρατήσεις από τον μήνα Μάρτιο και έχουν επιστραφεί ήδη οι προκαταβολές. Καλό θα είναι να μην προτρέχουμε και να έχουμε υπομονή. Ένα βήμα τη φορά και όλα θα πάνε καλά.


Από το στόμα μου θα ακούτε μόνο αλήθειες, είτε αυτό αρέσει είτε όχι.
Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε μένα και να τους πω πως αυτές τις μέρες τα μηνύματα τους μου έδωσαν δύναμη. Τα κακόβουλα σχόλια δεν με αφορούν και ούτε θα μπω ποτέ στην διαδικασία να απαντήσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν απαντήσω θα απαντήσω αθόρυβα μέσω του δρόμου της δικαιοσύνης και σε αυτούς που χρειάζεται.
Να σας έχει ο Θεός όλους καλά!