eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Δυνατή Παρέμβαση απο την αρθρογράφο του Εικονοσκοπίου Δέσποινα Δημότση για ''ρυπαρό'' δημοσίευμα εναντίον του Κρανιδίου''

Καταδικάζει ή συμφωνεί η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας, με το σύντροφο κ. Ψαρίδη;



Κύριε Γκιόλα Γ.(Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), κυρία Σκούρτη Π.(Υποψήφια Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ) και άλλοι <<σύντροφοι>> που κατά καιρούς χάϊδευαν ως άλλοι υπερασπιστές των μεταναστευτικών ροών. 

Συμφωνείτε με το σύντροφο σας (όπως λένε οι πληροφορίες) Ψαρίδη και την υβριστική δημοσίευση του με τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις που διασύρει τον τόπο μας; 
Γιατί αν δεν προβείτε σε δήλωση που καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες από συντρόφους σας σημαίνει ότι συμφωνείτε! 

Απαιτούμε ως Δημότες αυτής της ευλογημένης περιοχής να ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες μας επί του θέματος για να ξέρουν αν σας στηρίξουν ή ψηφίσουν την επόμενη φορά. 

Θα θέλαμε μια δημόσια τοποθέτηση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ και όλων των προαναφερομενων ίδια μ΄αυτές τις δεκάδες που έβγαζαν προεκλογικά για να τους ψηφίσουμε.

Να σας ενημερώσω ότι έχει ήδη ενημερωθεί η ΕΣΗΕΑ για τον σύντροφο και θα ενημερωθεί άμεσα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Δεν πρέπει όμως να ακούσουμε και την δική σας δήλωση; Επειδή είστε εκπρόσωποι των δημοτών, οπότε και θεωρώ ότι έπρεπε ήδη να είχατε τοποθετηθεί. 

Εμείς πάντως περιμένουμε να τοποθετηθείτε!