eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δήλωση του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου στο "Εικονοσκόπιο"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:
" Αν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές, θα θέσουμε το θέμα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό"



Την άμεση εφαρμογή της απόφασης που ελήφθη στη σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, ζητάει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος. 
Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες απο την ανακοινωθείσα απόφαση, μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί στο ακέραιο, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Ερμιονίδας να δηλώνει κατηγορηματικά και σε κάθε τόνο ότι "ολιγωρία ή υπαναχώρηση σε τέτοια θέματα δεν επιτρέπεται". 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ :

"Μέχρι σήμερα, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές σύμφωνα με τα όσα αποφασίσαμε στην σύσκεψη, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά. 
Δεν είναι στη σκηνή, έξω απο τη Δομή του" Γαλαξία "σε καθημερινή βάση ο γιατρός με τους δυο νοσηλευτές, ως είχαμε αποφασίσει. 
Όπως δηλαδή προβλέπεται και απο την απόφαση του κ. Χαρδαλιά. 
Χθες, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, έκαναν την υπηρεσία τους στη σκηνή. 
Σήμερα όμως, δεν υπάρχει εκεί ούτε ο γιατρός ούτε οι νοσηλευτές. 
Θέτω τους υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας, προ των ευθυνών τους. 
Ολιγωρία ή υπαναχώρηση σε τέτοια θέματα, δεν επιτρέπεται. 
Αν μέχρι αύριο το πρωί, δεν έχουν έρθει οι δυο γιατροί και οι τέσσερις νοσηλευτές, θα θέσουμε το θέμα, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 
Δεν είναι δυνατόν, να έχει χειριστεί με άριστο τρόπο η Κυβέρνηση, το πρόβλημα της αντιμετώπισης του Κορωνοΐου στην Χώρα και κάποιοι, να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο ".