eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ερμιονίδα - Κορωνοϊός: ''Το ξέσπασμα του Κορωνοϊού στη δομή μεταναστών και... οι προσπάθειες ελέγχου της κατάστασης ''

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ : ΘΩΜΑΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΟΤΣΗ

Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης το επιτελείο της πολιτικής προστασίας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά , γιατροί, Νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και η Δημοτική αρχή εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία αλλά και να συγκρατήσουν και να ελέγξουν τα κρούσματα που ξέσπασαν στη περιοχή της Ερμιονίδας σε μικρό χρονικό διάστημα με κύρια εστία τη δομή μεταναστών στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Όλες οι πλευρές λειτούργησαν αστραπιαία και με σοβαρότητα τέθηκε σε έλεγχο μια κατάσταση που μπορούσε να έχει δυσάρεστες εξελίξεις σε επίπεδο δημόσιας υγείας.

Πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και να έχουμε υπομονή διότι αύριο πρωί θα βγούν και τα αποτελέσματα απο όσους απο τον κοινωνικό ιστό της Ερμιονίδας είχαν έρθει σε τυχόν επαφή με τους μετανάστες του Γαλαξία που βρέθηκαν θετικοί στον Κορωνοϊό.
φωτο protothema

Περίπου 150 συμπατριώτες μας, ήσαν αυτοί που ήρθαν σε επαφή με μετανάστες της δομής κι έσπευσαν να δώσουν δείγμα στο κέντρο υγείας το βράδυ στις 9 , αφού στα πλαίσια της ιχνηλάτησης του ιού ακολουθείται αυτή η διαδικασία απο το κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας. 

Αυτά τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά αφού θα κρίνουν και την επόμενη μέρα της ''Ζωής'' στην Ερμιονίδα με πολύ πιο σκληρά μέτρα.
Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά γιατί σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση στη περιοχή μας θα ξεφύγει με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης και προσωπικά του Νίκου Χαρδαλιά ήταν ακαριαία απ΄ τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε το πρώτο κρούσμα στη δομή ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ του ΓΑΛΑΞΙΑ.

Ο Υπουργός είχε στο πλευρό του τη Δημοτική αρχή Ερμιονίδας , το Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο αλλά κι όπως θα δούμε παρακάτω, τον Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Ιωσήφ Ελ. Μερτύρη που όπως μας ενημέρωσαν συμπατριώτες που βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας , αντίκρυσαν μια σοβαρή διαδικασία και τον Αντιδήμαρχο κύριο Μερτύρη ακούραστος, να βρίσκει λύσεις και να διευκολύνει το έργο της πολιτικής προστασίας μαζί με τον υπουργό Νίκο Χαρδαλιά.
Παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Εικονοσκοπίου βλέπουμε τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κύριο Αρκουμανέα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρη πριν λίγες ώρες κατα τη διάρκεια της βραδινής επιχείρησης στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.
Στην άλλη φωτογραφία διακρίνουμε τον Υπουργό Νίκο Χαρδαλιά στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, φανερά σκεπτικό αλλά και κουρασμένο απο την πίεση των ημερών να ενημερώνει και να επικοινωνεί μέσα απο το κινητό του για την εξέλιξη της επιχείρησης στο Κρανίδι.
 Θ.Ι.Σ

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κύριος Αρκουμανέας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρη κατα τη διάρκεια της βραδινής επιχείρησης στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Στην φωτογραφία διακρίνουμε τον Υπουργό Νίκο Χαρδαλιά στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, φανερά σκεπτικό αλλά και κουρασμένο απο την πίεση των ημερών να ενημερώνει και να επικοινωνεί μέσα απο το κινητό του για την εξέλιξη της επιχείρησης στο Κρανίδι.