eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Συνέντευξη στο Εικονοσκόπιο: «θα παλέψουμε «Μαζί για το Κρανίδι»!

 «Μαζί για το Κρανίδι»:
<<Ζούμε σε αυτόν τον τόπο, ξέρουμε τα προβλήματά του και τις ανάγκες του και ζητάμε με ομαδική δουλειά και συνεργασία, το καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας...>>




Από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσης του Συνδυασμού «Μαζί για το Κρανίδι», οι πολίτες του Κρανιδίου, εξεπλάγησαν ευχάριστα!

Και αυτό γιατί είδαν ανθρώπους έμπειρους, (που έχουν δώσει με επιτυχία τις «εξετάσεις» προσφοράς στην Κοινωνία μας), να πλαισιώνονται από νέους, άφθαρτους και με  φρέσκες ιδέες ανθρώπους, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο.

Ένα ψηφοδέλτιο , που διεκδικεί την «ψήφο εμπιστοσύνης» των πολιτών του Κρανιδίου στις επικείμενες Εκλογές της 26ης Μαΐου, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής αλλά και τις διεκδίκησης έργων που θα δώσουν μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στην Κοινότητα του Κρανιδίου.

Οι έντεκα υποψήφιοι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της κίνησης «Μαζί για το Κρανίδι»,  σε συνέντευξη που μας παραχώρησαν, μιλούν για το τι ήταν αυτό που τους ώθησε, ώστε να πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν στις Τοπικές Εκλογές.

Δεσμεύονται ότι θα συνεργαστούν με όποιον Δήμαρχο και όποια Δημοτική Αρχή προκύψει από την λαϊκή ετυμηγορία των Ερμιονιδέων και καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις, με τις οποίες φιλοδοξούν να υλοποιήσουν και να αλλάξουν την εικόνα του Κρανιδίου προς το καλύτερο…

  



-Ο Συνδυασμός «Μαζί για το Κρανίδι», διεκδικεί την «ψήφο εμπιστοσύνης» των πολιτών του Κρανιδίου στις επικείμενες Δημοτικές και Τοπικές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πείτε μας ,εν συντομία, μερικά χαρακτηριστικά της κίνησής σας.



Τι θέλετε να πετύχετε για τα επόμενα χρόνια;





-Η δημιουργία της κίνησης «Μαζί για το Κρανίδι» , αποτελείται από ισάξιους υποψηφίους , με διαφορετικές προσωπικότητες και πολιτικές τοποθετήσεις .

Έχουμε αρχές, αξίες, ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, εργατικότητα και ανιδιοτελή αγάπη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, και να εργαστούμε σκληρά, για την καλύτερη δυνατή παραγωγή έργου στο Κρανίδι.

Ενός έργου που θα μας επιτρέψει να κοιτάμε τους συμπατριώτες μας στα μάτια .

Ενός έργου θα μας δώσει την δυνατότητα να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές μας και τον τόπο μας.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, διαθέτουμε
όραμα για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Επιθυμούμε να κάνουμε σαφές, ότι θα συνεργαστούμε με όποια Δημοτική Αρχή κι΄ αν προκύψει από την λαϊκή ετυμηγορία των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, όποιος κι’ αν εκλεγεί Δήμαρχος, θα είναι πάντα στο πλευρό των Κρανιδιωτών και των Κρανιδιωτισσών!

Όπως λοιπόν προαναφέραμε, θα συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, όποιος κι΄αν είναι Δήμαρχος, με τις προτάσεις μας ώστε να υποστηρίξουμε και να διεκδικήσουμε αναπτυξιακά έργα,  απ΄όλους τους φορείς, που έχουν τη δυνατότητα να μας οδηγήσουν στην επίτευξη και υλοποίησή τους.



-Τι προτάσεις θα κάνετε και τι θα διεκδικήσετε αν οι πολίτες του Κρανιδίου, δώσουν την πλειοψηφία στον συνδυασμό «Μαζί για το Κρανίδι;»





Για το Κοινοτικό μας Συμβούλιο, θα χρειαστούμε και θα διεκδικήσουμε, γραφείο που θα πρέπει να έχει γραμματειακή υποστήριξη, για τις ανάγκες επικοινωνίας με τη Δημοτική Αρχή, τους συμπολίτες μας και τους Κοινωνικούς Φορείς.

Θα διεκδικήσουμε οποιοδήποτε άλλο μέσο ή παροχή, που θα διευκολύνει και θα καλυτερεύσει την ποιότητα ζωής των πολιτών του Κρανιδίου.

Επαναλαμβάνουμε, γιατί θέλουμε να διαλύσουμε τους όποιους ψιθύρους, ότι για τις διεκδικήσεις μας αυτές, θα πιέσουμε όποια Δημοτική Αρχή κι΄αν εκλεγεί να μας τα παραχωρήσει , ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Με την βοήθεια πρόθυμων συμπολιτών μας, των Κοινωνικών Φορέων και του Κλήρου, θα εργαστούμε για να υλοποιήσουμε τα οράματά μας.

Ενδεικτικά θέλουμε να σας αναφέρουμε, κάποιες από τις πρωτοβουλίες που έχουμε κοινό στόχο να τις κάνουμε πράξη.

Ενημέρωση για το θέμα των ναρκωτικών, έχοντας δυνατότητα συνεργασίας με το ΚΕΘΕΑ.

Ενημέρωση, σε συνεργασία με τα σχολεία, για το θέμα της ανακύκλωσης.

Συνεργασία με όλους τους Κοινωνικούς Φορείς, για παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ζούμε σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας και μοιραία τον τόπο μας.

Συνεργασία με τον Θ.Ο.Ε. για την ενδυνάμωση των σχέσεων μας με τα πολιτιστικά δρώμενα.

Συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία, για καταμέτρηση και στείρωση των αδέσποτων ζώων.

Καταμέτρηση και συντήρηση, με την βοήθεια του Κλήρου, στα εξωκλήσια του Κρανιδίου.

Θα προσπαθήσουμε, με τη συνδρομή συγκοινωνιολόγων, να βελτιώσουμε και να προτείνουμε λύσεις, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Κρανίδι.

Απογραφή των ετοιμόρροπων και των εγκαταλελειμμένων σπιτιών και προσπάθεια να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους, προκειμένου αυτά να συντηρηθούν ή να κατεδαφιστούν.

Θα ασκήσουμε πιέσεις, για την υλοποίηση των επιθυμιών των ευεργετών του Κρανιδίου, για τα κληροδοτήματά τους.

Συντήρηση και επίβλεψη των Παιδικών Χαρών, ώστε τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια και προσπάθεια για δημιουργία νέων.

Με τη συνεργασία εθελοντών γυμναστών της περιοχής μας, θέλουμε οι συμπολίτες μας, να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κρανιδίου (π.χ. γήπεδο ΠΑΟΚ).

Θα πιέσουμε ώστε να βελτιωθεί ο χλοοτάπητας του Δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου και την σωστή συντήρησή του.

Αξιοποίηση του όμορφου και πευκόφυτου λόφου της Αγίας Άννης και των παραδοσιακών Μύλων του Κρανιδίου.

Συντήρηση και διαμόρφωση των χώρων του νεκροταφείου.







-Σας ανησυχεί ή όχι το ενδεχόμενο να μην καταστεί εφικτό η υλοποίηση των όσων προτάσεων καταθέσατε στην παρούσα συνέντευξη, λόγω μη δυνατότητας να έχετε δικό σας προϋπολογισμό;





Δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε χρήματα, αλλά έχουμε τη δύναμη, την θέληση, την πίστη και το όραμα, σε συνεργασία με τον Δήμο, την βοήθεια πρόθυμων συμπολιτών μας και όλων των φορέων, για την αποτελεσματική βελτίωση της καθημερινότητάς μας και την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

Συνεπώς αν έχουμε την στήριξη των Κρανιδιωτισσών και των Κρανιδιωτών, δεν μας ανησυχεί ούτε και μας φοβίζει τίποτα.

Ζούμε σε αυτόν τον τόπο, ξέρουμε τα προβλήματά του και τις ανάγκες του και ζητάμε με ομαδική δουλειά και συνεργασία, το καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Με την παρουσία μας και την συμμετοχή μας, όλες και όλοι, θα παλέψουμε «Μαζί για το Κρανίδι», ώστε με πολύ δουλειά, να δώσουμε στον τόπο μας, τις προοπτικές που αξίζει να έχει.



Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Μαζί για το Κρανίδι»

1.     ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
2.     ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-ΒΑΡΚΑΡΟΛΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
3.     ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4.     ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ
5.     ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
6.     ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7.     ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
8.     ΜΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
9.     ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΣΒΕΤΣΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
11. ΤΣΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ