eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα - Γιάννης Γεωργόπουλος:"Η Ερμιονίδα ψήφισε αλλαγή, η Ερμιονίδα ψήφισε Γιάννη Γεωργόπουλο"

"Η Ερμιονίδα ψήφισε αλλαγή, η Ερμιονίδα ψήφισε Γιάννη Γεωργόπουλο"



Με ποσοστό που σηματοδοτεί την αλλαγή και την ανανέωση, η Δυνατή Ερμιονίδα έκοψε πρώτη και με διαφορά, το νήμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Ερμιονίδας. Το 39,03% των δημοτών τάχθηκε στο πλευρό μας, αγκάλιασε την προσπάθεια μας, δηλώνοντας πως επιθυμεί την εφαρμογή της πολιτικής μας και την υλοποίηση του προγράμματος μας.

Οι δημότες της Ερμιονίδας με την ψήφο τους δήλωσαν ξεκάθαρα την ανάγκη τους για ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας, μακριά από τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση που ο απερχόμενος δήμαρχος, την ανάγκασε να βιώνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν νέα, άφθαρτα αλλά και έμπειρα πρόσωπα, να διοικήσουν το Δήμο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 



Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι εμπιστεύονται τη Δυνατή Ερμιονίδα, το Γιάννη Γεωργόπουλο προσωπικά και όλους τους συνεργάτες του. Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν ανέχονται άλλα ψέματα και άλλη κοροϊδία από την απερχόμενη δημοτική αρχή. 
Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ο Γιάννης Γεωργόπουλος είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ενώσει το λαό της Ερμιονίδας, μακριά από τη στείρα πόλωση που ο απερχόμενος δήμαρχος του επέβαλε. 
 Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν η Δυνατή Ερμιονίδα να είναι η δύναμη της αλλαγής στο Δήμο Ερμιονίδας. Δήλωσαν ξεκάθαρα ότι θέλουν να είναι πρωταγωνιστές στο Δήμο οι ίδιοι οι δημότες και οι πόρτες του Δήμου να είναι ανοιχτές για όλους και όχι για λίγους. 

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο και τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη τους. Η στήριξή τους μας δίνει δύναμη, για να κλείσουμε μια και καλή το κεφάλαιο των χαμένων ευκαιριών του Δήμου μας και να βάλουμε την Ερμιονίδα σε τροχιά ανάπτυξης. Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Λάμπρου, Τόκα και Πετρίδη για τον έντιμο και αξιοπρεπή τους αγώνα καθώς και όλους τους συνεργάτες τους. Η ηθική στάση τους,απέναντι στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα, δείχνει τις προϋποθέσεις για διάλογο και συγκλίσεις σε απόψεις!


Στις 2 Ιουνίου δίνουμε την πιο μεγάλη μάχη, για το δήμο μας, για την Ερμιονίδα μας, για εμάς, για τα παιδιά μας. Επιλέγουμε πρόσωπο άφθαρτο και ικανό. Επιλέγουμε ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το δήμο μας. Επιλέγουμε το δήμαρχο όλων των δημοτών. Επιλέγουμε δήμαρχο που θα μας ενώσει. Επιλέγουμε τον άνθρωπο και αυριανό δήμαρχο, Γιάννη Γεωργόπουλο. Επιλέγουμε μια Δυνατή Ερμιονίδα.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη.
Γραφείο τύπου
"Δυνατής Ερμιονίδας"