eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝΥΦΙΟΥ, ΤΟΛΟΥ, ΦΙΧΤΙΩΝ- ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Μαζί με τον λόγο και η πράξη: Ένα γνωμικό που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες(ἅμ᾽ ἔπος τε καὶ ἔργον) και πρέπει ν’ αποτελεί οδηγό για όλους όσους ασχολούμαστε με τα κοινά με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο.


ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 10/05/2019 και προς διάψευση όλων των Κασσάνδρων που «διέβλεπαν» το αντίθετο, ανακοινώθηκε ο ανάδοχος που αναλαμβάνει το έργο βελτίωσης τάπητα στα γήπεδα Αγίου Δημητρίου(Μετόχι), Ανυφίου, Τολού και Φιχτίων! Πλέον περνάμε στο τελικό στάδιο υλοποίησης των έργων, που σε χρονικό ορίζοντα 8 μηνών θα δώσει νέα πνοή στο κομμάτι του αθλητισμού της Π.Ε. Αργολίδας.

Άραγε τι έχουν να πουν τώρα εκείνοι που, λειτουργώντας με παλαιοκομματικές λογικές περασμένων δεκαετιών, χωρίς να έχουν προτάσεις για την περιοχή μας και με κύρια χαρακτηριστικά τους τον λαϊκισμό και την μικροπολιτική, προέβλεπαν πως τίποτα απ’ όλα όσα είχαμε εξαγγείλει ως Περιφερειακή Αρχή και για τα οποία είχαμε εργαστεί άοκνα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα συμβεί;

Φυσικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Για να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτείται  γνώση, όραμα, σχέδιο, οργάνωση και δουλειά. Πολλή δουλειά. Και όλα αυτά πρέπει να θεμελιωθούν σε γερό υπόβαθρο που αν δεν το έχεις, επίσης πρέπει να το φτιάξεις.

Σε μια περίοδο που η πολιτική σκηνή τόσο σε κεντρικό, όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο ταλανίζεται από αναντιστοιχία λόγων και πράξεων και οι πολίτες μοιάζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους , το παράδειγμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έρχεται να χαράξει τον δρόμο και να οικοδομήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Δεν σταματάμε όμως σε όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε για το αύριο. Με οδηγό το όραμα του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη εργαζόμαστε πολυεπίπεδα με αμείωτο ρυθμό και με κατεύθυνση την αειφόρο ανάπτυξη της Πελοποννήσου.  

ΣΙΔΕΡΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ