eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ωρα Ελλάδας:Πρεμιέρα Μουντομπάσκετ- Pregame Ελλάδα - Κίνα 16:00

Ποδαρικό στο Μουντομπάσκετ με την Ελλάδα στο τζάμπολ το απόγευμα του Σαββάτου (28/8, 16:00GR), καθώς η αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κίνα είναι η πρώτη χρονικά στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας θέλει να ξεκινήσει με νίκη και να μην επηρεαστεί από τις απουσίες των τιμωρημένων, Φώτση και Σχορτσανίτη...


Η FIBA έτρεξε τις διαδικασίες για να επιβληθούν ποινές στους παίκτες που....
..... έλαβαν μέρος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Ελλάδα - Σερβία στο τουρνουά Ακρόπολις και ο Φώτσης με τον Sofo την... πλήρωσαν, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα ματς του Μουντομπάσκετ.


Εστω και χωρίς αυτούς η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ στα θετικά για τον Γιόνας Καζλάουσκας είναι πως πλέον μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Μπουρούση.


Ο διεθνής σέντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι και δήλωσε έτοιμος να μπει στη... μάχη, γεγονός πολύ σημαντικό, λόγω και της απουσίας του Big Sofo.


Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας που θέλει να φτάσει χωρίς απώλειες μέχρι το ματς με την διοργανώτρια Τουρκία, στο οποίο και πιθανότατα να κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο.

Από την πλευρά τους οι κινέζοι δηλώνουν το σεβασμό τους στην ελληνική ομάδα και παραδέχονται πως είναι το αουτσάιντερ.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Μπομπ Ντάνγουολντ, ο οποίος τόνισε πως οι απουσίες των τιμωρημένων παικτών της Ελλάδας δεν αλλάζουν τα δεδομένα. "Ακόμη κι αν είχαν τιμωρηθεί όλοι οι παίκτες της Ελλάδας, δεν θα είχε πρόβλημα", τόνισε ο αμερικανός τεχνικός, ο οποίος πολύ θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τον Γιάο Μινγκ.

 
Χωρίς τον πανύψηλο σέντερ των Χιούστον Ρόκετς η Κίνα είναι μια... άλλη ομάδα, που απλώς θα παλέψει να μπει στην τετράδα και να πάρει την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια.


Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00GR στην Ankara Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.





sport.gr