eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ...

''ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ''

FOTO:EIKONOSKOPIONEWS                                                                                                                                
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία μελών της Νομαρχιακής επιτροπής και των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ Ερμιονίδας,συνεδρίαση στελεχών της Δημοκρατικής παράταξης με σκοπό
την ενότητα και την κοινή κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Εμείς ως Εικονοσκοπιο λάβαμε στα χέρια μας ως είχαμε υποχρέωση σε σας τους αναγνώστες μας ωστε να έχετε μια σοβαρή ενημέρωση την Πρόσκληση που δόθηκε στα...
....... στελέχη του ΠΑΣΟΚ η οποία δίνει και το στίγμα της χθεσινής συνεδρίασης.
Διαβάστε παρακάτω κάνοντας κλικ πάνω στην πρόσκληση και τα συμπεράσματα δικά σας.


Η συνεδρίαση ξεκίνησε παρουσία σχεδόν όλων των δημοτικών συμβουλων του Κρανιδίου και της Ερμιόνης,αλλά και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ερμιονίδας.Οπως γνωρίζουμε όλοι μας έχουν γίνει τρεις προτάσεις προσώπων για να λάβουν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Τα τρία πρόσωπα  είναι:΄Λεμπέσης, Καμιζης, Σίδερης.Στη συνεδρίαση ήταν και οι τρεις καλεσμένοι όπως ειδατε παραπάνω στην πρόσκληση.Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι Αν Λεμπέσης και Δ. Σίδερης.                        

Μεγάλος Απών ο Δημήτρης Καμιζής..... 

Στη χθεσινή συνεδρίαση της μεγάλης Δημοκρατικης παράταξης, υπήρξαν σοβαρές τοποθετήσεις, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, ξεσπάσματα αλλά αυτό που διακρίναμε στα μάτια όλων των παρευρισκομένων ήταν η ομαλή κατάληξη ,η ενότητα και η επίτευξη του απώτερου σκοπού που είναι η νίκη στις ερχόμενες εκλογές με κοινή κάθοδο μακριά από εγωισμούς.

Η απουσία του κ,. Καμιζή πυροδότησε το κλίμα με αποτέλεσμα να διακρίνουμε στα μάτια όλων των παρευρισκομένων απορίες και ερωτηματικά καθώς ο κ. Καμιζής είχε ενημερωθεί για το θέμα τής συνεδρίασης και ήταν ένα απ' τα κύρια πρόσωπα.
Γεγονός είναι οτι κάποια παράπονα εκφράστηκαν από  τα στελέχη που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση στο  διαδικαστικό μέρος και συγκεκριμένα στο θέμα της πρόσκλησης....
Κλείνοντας το συμπέρασμα που βγήκε απ΄όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής παράταξης για τη χθεσινή συνεδρίαση την οποία όλοι αποδέχτηκαν στο τέλος οτι υπήρξε επικοδομητική, ήταν το εξής:
''ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ''     

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS!



''ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS''