eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

''O ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ''

''ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''
 Ο πρώην υφυπουργός πολιτισμού και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοπονήσου, επισκέφθηκε την ΕΡΜΙΟΝΗ!
Όπως διακρίνουμε στις Φωτογραφίες τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης, ο Αντιδήμαρχος Ερμιόνης Βασίλης Α'ι'βαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μέξης (πρ. Λιμενικού Ταμείου), και Γεώργιος Μήτσου.
Τον κ. Τατούλη συνόδευαν συνεργάτες του από την ευρύτερη περιοχή της Πελοπονήσου και φίλοι του από την Αρκαδία και την Ερμιόνη. Το τραπέζι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εστιατόριο της Ερμιόνης ''ΣΠΥΡΑΝΤΡΕΑΣ'' είχε.....
...... φιλικό χαρακτήρα αλλά βέβαια δεν έλειψαν οι πολιτικές κουβέντες που είχαν επίκεντρο τα σχέδια και τους (πολιτικούς) χειρισμούς του Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Ερμιόνης, εν' όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Πέτρος Τατούλης όπως είπε θα δώσει βάση στο διαδίκτυο ώστε οι πολιτικές του θέσεις, απόψεις και το όραμα του για την περιφέρεια Πελοπονήσου να δημοσιεύεται για να ενημερώνεται ο απλός πολίτης.
 Όπως είπε χαρακτηριστικά τα πάντα θα
δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.
 Από την άλλη πλευρά ο Δήμαρχος Ερμιόνης που σπάνια ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει τις προθέσεις του, απάντησε αποκλειστικά σε μια ερώτηση του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ με ιδιαίτερο τρόπο και από την απάντηση που θα διαβάσετε παρακάτω στέλνει και τα μηνύματα του!

Ερώτηση: Δήμαρχε, από οτι έχουμε πληροφορηθεί οι προτάσεις στο πρόσωπο σας για την τοπική αυτοδιοίκηση εν' όψει των εκλογών του Νοεμβρίου δίνουν και παίρνουν. Εσείς από την μεριά σας έχετε επιλέξει και κρατάτε σιγή ιχθύος. Όμως οι δημότες αναρωτιούνται τι θα πράξει ο Ανάργυρος Λεμπέσης;
 Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψη του κ. Τατούλη και τις πληροφορίες που σας θέλουν να παίρνετε την θέση περιφεριακού συμβούλου σας ρωτάμε τελικά τι θα πράξετε στις προσεχείς εκλογές;

Απάντηση: Το τι θα κάνω να είστε σίγουροι οτι θα το μάθετε όταν πολιτικά για εμένα είναι σωστό να ενημερώσω τους δημότες μου. Πάντα ενημέρωνα τους δημότες και φίλους μου για το τι θα πράξω. Αυτό που θέλω να σας πώ αυτή την ώρα είναι ένα:

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Με αυτήν την έξυπνη απάντηση λοιπόν, μετά την αποχώρηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοπονήσου Πέτρου Τατούλη, καληνύχτισε με την σειρά του και ο Δήμαρχος Ερμιόνης με το επιτελείο του τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι.

Η συνέχεια στις πολιτικές εξελίξεις αναμένεται... ενδιαφέρουσα, αποκαλυπτική και ανατρεπτική.

Εμείς οι ψηφοφόροι θα αναμένουμε τις εξελίξεις.

foto eikonoskopio news


FOTO: EIKONOSKOPIO NEWS