eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

''ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ'' ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΜΙΟΝΗΣ!


γράφει ο Θωμάς Σκούρτης

Με μια πρωτότυπη και ζωντανή εκδήλωση απο τον Μουσικό σύλλογο Ερμιόνης έπεσε η αυλαία για το 4ο διεθνές Φεστβαλ Ερμιόνης!
Ο χώρος της έκθεσης πλημμύρισε απο κόσμο που απόλαυσε με ευχαρίστηση την όμορφη μουσική εκδήλωση!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για τρίτη χρονιά λαμβάνει χώρα η Έκθεση Επιχειρήσεων και Προϊόντων στο λιμάνι της Ερμιόνης  .......

Το ενθαρρυντικό μήνυμα στην χθεσινή εκδήλωση που έστειλε ο Μουσικος σύλλογος Ερμιόνης είναι.....
..... η έντονη παρουσία νέων παιδιών της Ερμιονίδας και η ενασχόληση τους με τη μουσική και τον πολιτισμό γενικότερα....




Οι συμμετέχοντες της μουσικής ορχήστρας που στόλισαν με τη παρουσία τους την τελευταία εκδήλωση μέσα στο χώρο της έκθεσης είναι οι εξής:





Καμιζή Καλλιρόη κλαρινέτο και κρουστά
Καμπούρης Γρηγόρης κρουστά
Κοροντίνης Γιάννης μπουζούκι
Κούτρας Λουκάς κρουστά
Κωστόπουλος Νίκος μπουζούκι
Λάμπρης Νίκος κιθάρα
Λούμης Μαρίνος synthesizer
Μπουρίκας Δημήτρης αρμόνιο και κλαρινέτο
Τζανής Κωστής μπουζούκι
Τσώλας Νίκος κλαρινέτο
Φούσκας Πασχάλης κλαρινέτο και σαξόφωνο
Χατζή Φανή κιθάρα και σαξόφωνο

Τραγούδι
Χατζητοφής Ευτύχιος

Σκανδάλη Ιωάννα

Τουτουτζής Χρήστος

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Τάκης Μανίατης



στη φωτο διακρίνεται ο Τάκης Μανιάτης
Αναμφισβήτητα όλα αυτά δεν θα παραγματοποιούνταν αν δεν υπήρχε ο μαέστρος Τάκης Μανιάτης ο οποίος με το επιτυχημένο έργο του όλα αυτά τα χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του με μεθοδικότητα χαμηλούς τόνους και καλή διάθεση! 

Θα ήθελα λοιπόν και είναι επιθυμία μου κάποια στιγμή  να πρροσεγγίσω το έργο του μαέστρου Τάκη Μανιάτη  μ΄ένα αφιέρωμα όχι απο μια μουσική ματιά αλλά μέσα απο μια γωνία λήψης η οποία δεν είναι και τόσο φωτισμένη!

Επειδή δεν είμαι μουσικός θέλω να εστιάσω και να στρέψω το φακό μου σε ένα άλλο στοίχημα που έχει κερδίσει ο Μαέστρος όλα αυτά τα χρόνια μέσα απο τις εκδηλώσεις-δραστηριότητες που είχε ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης και αυτό είναι η προβολή της Ερμιόνης κ της Ερμιονίδας αλλα και το παρόν που έδινε ο τόπος μέσα απο τη συμμετοχή του Μουσικού Συλλόγου σε μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Στο κεφάλαιο προβολή ο Τάκης Μανιάτης έχει μια μεγάλη συμβολή και  σύντομα θα επιχειρήσουμε να το αναδείξουμε μέσα απο ένα αφιέρωμα που θα του ετοιμάσουμε!!!

Συγχαρητήρια, παρόμοιες εκδηλώσεις και τέτοιοι άνθρωποι που διακρίνονται απο μεθοδικότητα,δουλειά και επιτυχίες πρέπει τουλάχιστον να τους χαρίζουμε ένα ζεστό χειροκρότημα και να αναγνωρίζονται! 


το μέλος του Εικονοσκοπίου Θωμάς Ι. Σκούρτης