eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Σ.Ε. Κρανιδίου συνήλθε σήμερα 21/08/10 και εξέδωσε την παρούσα απόφαση:

 
Καταδικάζει την παράτυπη διαδικασία της 19/8/2010 στο «Περιβολάκι του Τορβά», διότι με τη συμμετοχή ανθρώπων που ποτέ δεν προσκλήθηκαν εξετράπει του σκοπού της και εξελίχθηκε σε διαδικασία υπονόμευσης του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου κ. Δημ. Καμιζή, ο οποίος άλλωστε ουδέποτε προσεκλήθη αλλά ούτε και υπήρχε λόγος να προσκληθεί. 



Καταδικάζουμε επίσης την όλη μεθόδευση απ’ όπου και αν προέρχεται, με την κατασκευή και την διανομή νόθων και πλαστών προσκλήσεων, για τις οποίες η Σ.Ε. Κρανιδίου ουδέποτε είχε λάβει γνώση, πολύ περισσότερο ο Γραμματέας της που δεν είχε υπογράψει.


Η στόχευση όλης αυτής της υπονομευτικής ενέργειας φαίνεται καθαρά από την παρουσίαση του θέματος με φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο με τίτλο «Μεγάλος απών ο Δ. Καμιζής».


Η Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου υποστηρίζει πάντοτε τις ανοικτές και ξεκάθαρες διαδικασίες στην τοπική μας κοινωνία. Αυτό άλλωστε εγκαινίασε και επέβαλε για πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου ο πρόεδρος και σημερινός πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου με την εκλογή του στη προεδρία του κινήματος.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ