eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΡΙΚΑ


ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
''Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΡΙΚΑ''






Στην συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας καταψήφισα την πρόταση για την ανανέωση για άλλα 2,5 χρόνια της θητείας της διοίκησης κ. Ι. Πάλλη για το ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ για όλα εκείνα που έχουν συμβεί και τα έχω αναφέρει στα ΜΜΕ του Νομού Αργολίδας. Ενδεικτικά αναφέρω το τέλος του 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς 2012-2013-2014 στην Δ.Ε Ερμιόνης, την ξαναεπιβολή του τέλους επανασύνδεσης , την ποινικοποίησης της δημοτικής δράσης και έλεγχου , για τα μεγάλα ελλείμματα – ζημιές με τις οποίες έκλεισε η επιχείρηση το οικονομικό έτος 2015-2016, για την μη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου και ιδιαίτερα των επικεφαλείς  των δημοτικών παρατάξεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ΔΕΥΑΕΡ.

Μια ήταν η πρότασή μου από την πλευρά της σημερινής πλειοψηφίας του δήμου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για την βιωσιμότητα και την λειτουργία της επιχείρησης, πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ έπρεπε να αναλάβει για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο κ. Γιώργος Μπουρίκας έμπειρος στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης , τέως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ΔΣ του δήμου Ερμιονίδας, πρώην στέλεχος της ΚΕΔΚΕ , πρώην κοινοτάρχης Θερμησίας .

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έμπειρα αυτοδιοίκητικα στελέχη εξασφαλίζουν τόσο την αποτελεσματικότητα στην διοίκηση όσο μια αξιοπρεπή πολιτική συμπεριφορά που λειτουργεί  προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της επαναφοράς της ομαλότητας στην λειτουργία της ΔΕΥΑΕΡ και ευρύτερα του Δήμου.
Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του Δήμου δεν επιθυμεί ανεξάρτητες δυνατές φωνές από έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης επιθυμεί την αφωνία της θετικής ψήφου από την πλευρά της πλειοψηφίας.
Ήταν τιμή μου ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για την δημοτική περίοδο 2011-2014 να συνεργαστώ θεσμικά με το έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Μπουρίκα.
Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας