eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

''Παράδοση και παραλαβή του έργου: «Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας - Συνθετικός χλοοτάπητας» ''



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Τη Δευτέρα 20/03/2017 πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή του έργου: «Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας -  Συνθετικός χλοοτάπητας» από τη Γ.Γ.Α. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».Τη Γ.Γ.Α. εκπροσώπησε ο επιβλέπων πολιτικός μηχανικός του έργου κ. Σαϊτης Βασίλειος και το ΔΑΚ Ερμιόνης ο πρόεδρος του κ. Κρητσωτάκης Ιωάννης. Επίσης παρευρέθηκαν ο ανάδοχος του έργου κ. Μοσχοβίτης Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ηλιοκάστρου κ. Στάθης Αργύρης και  το μέλος του Δ.Σ. Του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου κ. Μούγιος Γεώργιος.




Έτσι άλλο ένα σημαντικό αθλητικό έργο ολοκληρώνεται, το οποίο μπορεί με τα συμπληρωματικά έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται (τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, αντικατάσταση κερκίδας και πάγκων αναπληρωματικών και ολοκλήρωση του γυμναστηρίου) να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, ικανό να φιλοξενεί ομάδες για προετοιμασία όχι μόνο της επαρχίας μας, αλλά κι απ` όλη την επικράτεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην εκτέλεση αυτού του έργου, από την προετοιμασία του μέχρι και την ολοκλήρωση του, για να μπορεί σήμερα ο Δήμος Ερμιονίδας να διαθέτει άλλη μια άρτια αθλητική εγκατάσταση και να την παραδίδει έτοιμη προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  ΕΡΜΙΟΝΗΣ                       
« ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»


                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ