eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Πρέπει όμως να μάθει ο κύριος Γκιόλας το ιστορικό αυτών των έργων,των Γηπέδων Κρανιδίου-Ηλιοκάστρου.''

''Πρέπει όμως να μάθει ο κύριος Γκιόλας το ιστορικό αυτών των έργων,των Γηπέδων Κρανιδίου-Ηλιοκάστρου.''



Αγαπητό Εικονοσκόπιο, παρατήρησα ότι το γραφείο του Βουλευτή κ. Γιάννη Γκιόλα, σε πολλά δημοσιεύματα αναφέρεται στην ολοκλήρωση των γηπέδων Κρανιδίου και Ηλιοκάστρου. 

Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά.

Πρέπει όμως να μάθει ο κύριος Γκιόλας(που τότε δεν ήταν Βουλευτής) και πολλοί περισσότερο να γνωρίζουν οι Δημότες μας το ιστορικό αυτών των έργων. Δηλαδή ποιος ενδιαφέρθηκε, ποιος τα ενέταξε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, δημοπράτησης και έναρξης εργασιών και κυρίως με ποιόν σταμάτησαν οι εργασίες.



Στην πρώτη  επίσκεψη του κ. Γιάννη Αδριανού στην Ερμιόνη ως Υφυπουργός Αθλητισμού, (παραμονή των Αγίων Αναργύρων του 2013) τον συνόδευσαν στον εσπερινό της Ιεράς Μονής οι Δήμαρχοι των τέως Δήμων Ερμιόνης και Κρανιδίου Λεμπέσης και Σφυρής.

Βλέπε φωτογραφία:




Το πρώτο αίτημά μας στον Υφυπουργό Αθλητισμού ήταν η βελτίωση του γηπέδου Κρανιδίου και η επίστρωση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ηλιοκάστρου.

Τα έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2013 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με Υφυπουργό Αθλητισμού τον κ. Γιάννη Ανδριανό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Αργολίδας και τότε μηχανικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Γιώργο Μουταφίδη να ελέγξει τα γήπεδα.

Τα έργα δημοπρατήθηκαν και ο εργολάβος ξεκίνησε τις εργασίες. Μέχρι τον Ιούνιο του 2015 που σταμάτησαν.


Τότε τα εργα αυτά(για να φρεσκάρουμε τις μνήμες μας) τα σταμάτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής.

Τότε, που ξεκίνησαν οι τράπεζες να δίνουν τα χρήματα των καταθετών με το σταγονόμετρο.

Για του λόγου το αληθές βλέπε στο Εικονοσκόπιο τις εμπεριστατωμένες αναφορές των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Ηλιοκάστρου που έκαναν στις 3 Απρίλη 2014.




ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης