eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 2 Απριλίου για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.


Ο Δήμαρχος, ο γεωπόνος του Δήμου κ. Πασιαλής και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αρ. Λυμπερόπουλος υποδέχθηκαν το κλιμάκιο της ΓΓΑ για την παραλαβή καλής εκτέλεσης των εργασιών.
Ο Δήμος εντόπισε τις ελλείψεις και τις παρατηρήσεις και συμφώνησε η προσωρινή παραλαβή να γίνει τον Μάιο εάν κι εφόσον αποκατασταθούν μερικές εργασίες στο χλωοτάπητα και σε αλλά έργα που αφορούν στην σωστή λειτουργία.
Στο γήπεδο που ξεκίνησε 3 χρόνια πριν με συνεργασία του Δημάρχου κ. Σφυρή και του υφυπουργού κ. Ανδριανού είχαν διακοπεί ουσιαστικά οι εργασίες για ενάμισυ χρόνο διότι εκκρεμούσε η πληρωμή του εργολάβου.


Οι εργασίες που έγιναν εκτός από την αντικατάσταση του χλωοταπητα ήταν ο φωτισμός του γηπέδου από την ΓΓΑ, οι κερκίδες,η τοποθέτηση αντλητικού συστηματος για την παροχή ποιοτικού νερού και επισκευές αποδυτηριων από το Δήμο. Επι προεδρίας κ. Μερτύρη η Ένωση Ερμιονίδας προέβη στην κατασκευή θεωριών δημοσιογράφων και επέκταση των παλαιών κερκίδων με την αγορά αγροτεμαχίου.
Μέχρι την προσωρινή παραλαβή του γηπέδου θα γίνονται μόνο αγώνες.
Επιτέλους η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας, μετά από δυομισι χρόνια, θα επιστρέψει στο γήπεδο της.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον βουλευτή του νόμου μας και Πρ. Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος κατά τη θητεία του εκτός από το γήπεδο Κρανιδίου ενέταξε την κατασκευή χλωοτάπητα του γηπέδου στο Ηλιόκαστρο και την κατασκευή κερκίδων στο περιφερειακό στάδιο Κρανιδιου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ