eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΔΕΥΑΕΡ: Ανακοίνωση Προέδρου Δ.Σ.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με ανακοίνωσή μας την 15-2-2017, επανερχόμαστε μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (62/2017) για την επαναφορά των δύο εκ των τριών μη εγκεκριμένων εδαφίων του Κανονισμού Δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και συγκεκριμένα τη δυνατότητα επέκτασης του δικτύου ύδρευσης σε εκτός σχεδίου περιοχές και την καταβολή τέλους επανασύνδεσης μετά από διακοπή υδροδότησης λόγω οφειλών.

Η απόφαση διαβιβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας και μετά από συζήτηση εγκρίθηκε από τα 16 μέλη του Συμβουλίου εκ των 27, δηλαδή με αυξημένη πλειοψηφία του όλου αριθμού των μελών (απόφαση Δημ. Συμ. 38/2017), συνεπώς τα εδάφια αυτά ισχύουν ως είχαν.
Η παρούσα διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά ότι πρωταρχικός στόχος της είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών με έργα και πράξεις στην ύδρευση και την αποχέτευση σε ένα πλαίσιο διοίκησης με νομιμότητα και διαφάνεια, που να διορθώνει ταυτόχρονα όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.
Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να τα καταφέρουμε ενάντια σε όσους κακόβουλα και συστηματικά κρίνουν το έργο μας, προσδοκώντας προσωπικά οφέλη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης