eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....''

<<ΚΑΡΑΒΟΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ>>

Σήμερα αφιερώνει ο Μιχάλης απο Κάμπο ένα γνωστό χασάπικο  του Μάρκου Βαμβακάρη:

Βάσανα, πίκρες, φαρμάκια, καραβοτσακίσματα...
<<Λέξεις που χαρακτηρίζουν την δημοτική αρχή αλλά και τις πολιτικές παλινωδίες του Δημάρχου Δημήτρη Καμιζή.
Για άλλη μια φορά σε σοβαρό πρόβλημα της περιοχής ο Δήμος παρουσιάστηκε θεατής και σύρεται πίσω απο τους άλλους.
Μετά το εξάμηνο τι θα γίνει; Πάλι χύμα;;Η νέα χωροθέτηση έγινε;
Με βάση τα λεγομένα της Περιφέρειας και του Υπουργείου που έδωσαν και την προσωρινή λύση, ένα είναι σίγουρο ότι μέχρι να φτιαχτεί το εργοστάσιο για ολοκληρωμένη διαχείρηση των σκουπιδιών θα υποχρεωθεί ο δήμος να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση και να δεματοποιεί.
Η μοίρα... και οι πολιτικές !

Κι όμως η μοίρα το έφερε και θα συρθείτε στην πολιτική Σφυρή να κάνετε δέματα μέχρι να φτιάξουν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρησης.Ακόμα ψάχνουμε αυτές τις προεκλογικές  μελέτες , την αποκατάσταση της σπιναλόγγας , την διαφορετική κουλτούρα και αντιμετώπιση στο θέμα των σκουπιδιών αλλά και την λύση που μας υποσχόταν...Φαίνεται όλα αυτά θα είναι κλειδωμένα στα συρτάρια του κ. Δημάρχου και θα έχουν χαθεί τα κλειδιά.
Με την υπογραφή της περιφέρειας και του Υπουργείου πια, θα συρθείτε (ευτύχώς ή δυστυχώς) στην πολιτική των Σφυρή και Μήτσου, μετά απο λίγους μήνες βέβαια αφού και αν καθαρίσετε τον Σταυρό απο το χύμα σκουπίδι που δημιουργήσατε...
Θέλετε δεν θέλετε , Θα κάνετε δεματοποίηση κύριε Δήμαρχε και μάλιστα χωρίς χύμα σκουπίδι αλλά με τις κατάλληλες προδιαγραφές όπως επισημαίνουν εδώ.
Έτσι δηλαδή όπως σας τα άφησε ο Σφυρής το 2010:

Άρα το αποτέλεσμα που έφερε αυτή η δημοτική αρχή τα 2 τελευταία χρόνια ήταν να γεμίσει χύμα σκουπίδια , κάθε τρείς μήνες σχεδόν τα σκουπίδια να μην μπορούν να τα μαζέψουν(αδυναμία για διάφορους λόγους κάθε φορά) να ξεχειλίζουν απ΄ τους κάδους και οι πόλεις της Ερμιονίδας να βρωμούν.
Αποκορύφωμα αυτής της πολιτικής του κ. Δημήτρη Καμιζή είναι τις τελευταίες 34 ημέρες η Ερμιονίδα να έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος με κίνδυνο της δημόσιας υγείας των κατοίκων.
Κι ο δήμος αντί να κάνει την αποκομιδή των σκουπιδιών όπως έχει υποχρέωση απέναντι στους δημότες που πληρώνουν χοντρά και χωρίς διακοπή , έπαιζε άλλο ρόλο κάνοντας πολιτικό <<μπανιστήρι>> πίσω απ΄τις γρίλιες των πατζουριών της Περιφέρειας και του Υπουργείου.

Αυτά βέβαια δεν τα τρώμε πια οι δημότες..
Καταλάβαμε και την τακτική και την μέθοδο της απραξίας και το <<όλοι φταίνε εκτός απο εμάς>> αλλά επίσης το κυριότερο αντιληφθήκαμε απο πού προήλθε και ποιός εφάρμοσε το πολιτικό μπανιστήρι στην αντιμετώπιση σοβαρών πολιτικών θεμάτων.

Καλά για τα Δίδυμα δεν χρειάζεται καμία αναφορά , τα ρημάξατε , μετατρέποντας ένα συμπαθέστατο και περήφανο χωρίο σε μια απέραντη χωματερή χύμα σκουπιδιών!Μα καλά αυτή ήταν η επαναστατική πολιτική;
Βέβαια οι κάτοικοι των Διδύμων σας πήραν χαμπάρι, μόνοιασαν και σας πέταξαν όξω απο τα χωριό με τα χαΐρια που κάνατε!


Υ.Γ:Είναι γεγονός ότι τα <<μπανιστήρια>> και οι <<κατινιές>> πέτυχαν, γιατί για να τα εφαρμόσεις πρέπει να έχεις προυπηρεσία.Να τα έχεις κάνει και στο παρελθόν πίσω απο γρίλιες πατζουριών...
Όσον αφορά για σοβαρά θέματα βέβαια όπως σκουπίδια , σφαγεία - υποθέσεις διαφθοράς , λουκέτα, εφορίες, πολεοδομίες, ΙΚΑ, μεγάλα έργα κ.α, αφήστε τα όλα αυτά γιατί Καραβοτσακιστήκατε χωρίς επιστροφή. 
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ! >>
Συνεχίζεται...

Μιχάλης απο Κάμπο

καλή σας ακρόαση...