eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αυτή την Κυριακή θα έχει....ποδοσφαιρική Γιορτή!!!

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2012-2013
ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
Επιμέλεια κειμένου: Eikonoskopio news
Η Ένωση Ερμιονίδας με νίκη επί του Παναργειακού στο γήπεδο της Ερμιόνης την Κυριακή 31/03 και ώρα 16.00 θα στεφτεί πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου της Δ Εθνικής. Επίτευγμα μοναδικό για ομάδα της επαρχίας μας!
Αυτό που μας τόνισαν από την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας είναι ότι "περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι κοντά μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη της ομάδας μας. Θέλουμε τη νίκη και μόνο τη νίκη προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Γ Εθνική ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!".
Μάλιστα κύκλοι της διοίκησης μας υπενθύμισαν τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Πάλλη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://eikonoskopionews.blogspot.gr/2012/10/season-2012-13-eikonoskopiotv.html) τον περασμένο Οκτώβριο κατά την παρουσίαση της ομάδας για την σεζόν 2012-2013: "Στο τέλος της περιόδου, η Ένωση Ερμιονίδας θα είναι πρωταθλήτρια. Το θέλουμε εμείς, το θέλετε κι εσείς" σχολιάζοντας με νόημα: "Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Έχουμε βλέψεις γα ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Η Ένωση Ερμιονίδας είναι ομάδα που διαφημίζει τον τόπο μας....".
Την Κυριακή λοιπόν...όλοι στο γήπεδο!
Γιατί θα έχει μια μοναδική φιέστα!
Φιέστα για..
..ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
   

EIKONOSKOPIONEWS