eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

''ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΑΣΣΟΥ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ''


''Δελτίο τύπου στο Εικονοσκόπιο''
            Με αφορμή την πρόσφατη επανεκλογή μου στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω το σώμα των συνεδρίου που με τίμησε με την ψήφο του. Παράλληλα δεσμεύομαι στους φίλους και τα μέλη του κινήματος που διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες προσήλθαν αθρόα στις προσυνεδριακές διαδικασίες, ότι θα καταβάλω μαζί με τα....
....... υπόλοιπα στελέχη του κινήματος κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανασύνταξη του δημοκρατικού χώρου υπό την σκέπη ενός ανανεωμένου ΠΑΣΟΚ. Η ανανέωση που συντελέστηκε σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού μέσα από το πρόσφατο συνέδριο είναι ηλικιακή, ιδεολογική και οπωσδήποτε ελπιδοφόρα.
            Η διαχρονική μου στράτευση στο ΠΑΣΟΚ στηρίζεται στην πίστη μου ότι αποτελεί δύναμη ευθύνης και προοπτικής για την χώρα. Προσωπικά ανήκω στους ανθρώπους που το ΠΑΣΟΚ έχει εμπιστευτεί και έχει τιμήσει και εκτός κομματικών οργάνων, στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεωρώντας τους κατάλληλους για την διάχυση της πολιτικής του στην κοινωνία. Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί είναι μεγαλύτερο από του μέσου πολίτη και δεσμεύομαι ότι θα υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον από οποιοδήποτε μετερίζι και αν βρεθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.      
Τάσσος Χειβιδόπουλος
 Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας
 Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ