eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Εμπορικού&Επαγγελματικού συλλόγου Ερμιόνης

''Έκκληση για ενότητα απο τα παλιότερα μέλη, πρώτος σε ψήφους ο 23χρονος Αργύρης Τζιέρης. Ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή νέων επαγγελματιών στο νέο Δ.Σ.''

Ρεπορτάζ για το eikonoskopionews: Μίλτος Ιωαννίδης
"Μετά απο χρόνια και εν μέσω μιας οξύτατης οικονομικής κρίσης που πλήττει όλους μας, ενεργοποιούμε ξανά τον σύλλογό μας για την προστασία των κοινών μας συμφερόντων. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι".
Τα παραπάνω λόγια που μας είπε επαγγελματίας της Ερμιόνης, ήταν χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατούσε το βράδυ της Τετάρτης 27/3 στην καφετέρια "Ερωδιός" στο περιθώριο των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που θα αναλάβει να ενεργοποιήσει έπειτα απο 6 χρόνια τον εμπορικό και επαγγελματικό σύλλογο Ερμιόνης, τελευταίος πρόεδρος του οποίου ήταν ο κ. Δημαράκης Δ.
Παρά τις όποιες αψιμαχίες που δημιουργήθηκαν και μολονότι χρειάστηκε να γίνουν 3 συγκεντρώσεις προκειμένου να βρεθεί μια "φόρμουλα συνεννόησης", τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη του συλλόγου, ψήφισαν, επέλεξαν τα πρόσωπα που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσουν στο νέο Δ.Σ.και έκαναν το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για την δυναμική επανεμφάνιση του Εμπορικού&Επαγγελματικού συλλόγου στην τοπική κοινωνία της Ερμιόνης.
Τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος, όσο και οι κκ. Ιηωσήφ Γανώσης, Χρήστος Δάγκλης και Σούλης Λουμουσιώτης, (συνεπικουρούμενοι απο τους επαγγελματίες της πόλης), έκαναν έκκληση να υπάρξει ενότητα και παράλληλα παρότρυναν τα νέα σε ηλικία μέλη να ασχοληθούν ενεργά, δεσμευόμενοι για την πλήρη και αμέριστη στήριξή τους στο δύσκολο έργο που θα κληθούν να αναλάβουν.

Τα πρόσωπα του νέου Δ.Σ.

Όπως προέκυψε απο το εκλογικό αποτέλεσμα, στο νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί, η νέα γενιά θα έχει έντονη και δυναμική παρουσία, στα πλαίσια της ανανέωσης του συλλόγου.
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο....
..... 23χρονος Αργύρης Τζιέρης. Ακόμη εξελέγησαν: Η κα. Κασνέστη Αικατερίνη, ο κ. Γεωργίου Αντώνιος, ο κ.Γανώσης Αναστάσιος (Σούλης), η κα. Στάϊκου Μαρία, η κα. Κατσέλη Εύη καθώς και ο κ. Δημαράκης Βασίλειος.
Τέλος για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν ο κ. Λουμουσίωτης Σούλης, η κα. Μπουκουβάλα Αθηνά και ο κ. Παπαμιχαήλ Χρήστος.
Μέσα στις επόμενες 8 ημέρες, ο πλειοψηφών Αργύρης Τζιέρης θα ζητήσει να συγκληθεί το νέο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την  συγκρότηση του σε σώμα. 

Προέχει το καλό του συλλόγου....

Όπως προαναφέραμε, υπήρξαν στιγμές με έντονες λογομαχίες.
Μπροστά στον κίνδυνο όμως ο Εμπορικός& Επαγγελματικός Σύλλογος Ερμιόνης να συνεχίσει να είναι σε αδράνεια, τα παλιά αλλά και τα νέα μέλη συνειδητοποίησαν ότι αυτό που προέχει είναι η ουσία: Η ενότητα και η στήριξη προκειμένου να αποφευχθούν τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν και να έχει απο δω και πέρα ο σύλλογος ενεργή και σημαντική παρουσία στην τοπική μας κοινωνία. 
Γι αυτό και δεν έχει αξία να αναφέρουμε κάποια...."θερμά" λεκτικά επεισόδια που σημειώθηκαν. Τα οποία ανήκουν στην "μικροπολιτική" που ποτέ δεν προσέφερε τίποτε και σε κανέναν....

Μίλτος Ιωαννίδης
eikonoskopionews