eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

''ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ Π.Ε.Δ.ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ''
-----------------------------------------
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
''Τι διαφορά έχει τo video το δικό σας το χθεσινό με αυτό που παίχθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2012 μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη;;;
 Να σας πώ κύριε Καμιζή!Το μπάχαλο της ανεξέλεκτης χωματερής ήτανε λίγο μικρότερο...''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

foto:eikonoskopionews

Βλέποντας το VIDEΟ που έγινε προβολή στο συμβούλιο Δημάρχων στην Τρίπολη <Π.Ε.Δ> εχθές το βράδυ δευτέρα στις :20.30/16-Ιουλίου-2012 για την κατάθεση της παραιτησή σας κύριε Καμιζή εχω να σας δηλώσω τα εξής:
1) Γιατί δηλώσατε μέσω του δικηγόρου σας που σας εκπροσωπούσε στο δικαστήριο Ναυπλίου :Λίγα σκουπιδάκια κύριε πρόεδρε.Ενοείτε μέσα στον χώρο του δεματοποιητή που έχει μετατραπεί σε ανεξέλεκτη.

2) Πόσο λίγα σκουπίδακια είναι πέντε-έξη φαρασάκια να πάμε παρέα με τον φίλο μας και πατριώτη /Φουρνιώτη και σύμβουλο κ.Νικο Παπά να τα μαζέψουμε και να τα ρίξουμε μέσα στον πράσινο κάδο γιατί είναι συμμεικτα και δεν μπαίνουν στους μπλέ.....
......

3) Τι διαφορά έχει τo video το δικό σας το χθεσινό με αυτό που παίχθηκε στις:16Ιανουαρίου του 2012 μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη?να σας πώ κύριε Καμιζή το μπάχαλο της ανεξέλεκτης χωματερής ήτανε λίγο μικρότερο.

Τώρα το μπάχαλο της ανεξέλεκτης χωμα τερής μέσα στον χώρο του δεματοποιητή είναι:ΦΡΑΚΑ ΑΠΟ ΧΥΜΑ ΑΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑ.πόσα κύριε Καμιζή=30.000χιλιάδες δέματα και 15.000περίπου αδεμα τοποίητο αυτά δηλώσατε στους συνάδέλφους σας κυρίους Δημάρχους της Περιφερειάς μας Πελοποννήσου.

4)Ξέρετε τι ? κάνατε κύριε Καμιζή στό χθεσινό συμβούλιο τρομάξατε όλους τους δημάρχους φοβούμενοι μην συμβούν και σε αυτούς το ίδιο χάλι.Ευτυχώς που ο φακός έδειχνε και εσας περπαντώντας απο τον μικρό διάδρομο που ίσα-ίσα περνούσατε.Γιατί διαφορετικά θα το παίρνανε οι άνθρωποι για μοντάζ.Καί όμως αυτή είναι η αλήθεια μπάχαλο η ανεξέλεκτη χωματερή στον χώρο του δεματοποιητή στον <ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ>.Εν συντομία η διαφορά μεταξύ χθεσινού video και του video τις 16Ιανουαρίου είναι ότι τότε τρομάξανε και ο Περιφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

5)Πέστε μας κύριε Καμιζή τι τρομάρα πήρανε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε οι παριστάμενοι σύμβουλοι και οι κύριοι- κύριοι υπουργοί.
6) Εμείς η ομάδα πολιτών Φούρνοι-Δίδυμα γιατί? αγωνιζόμαστε απο παραμονή Χριστουγέννων μέχρι τώρα,και θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να πετύχουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο επιθυμούν όλοι  οι πατριώτες μας της Ερμιονίδας,γιατί το πρόβλημα αυτό αφορά όλον τον Δήμο Ερμιονίδας.

7)Γιατί δεν  θέλετε να έχετε όλον τον κόσμο της Ερμιονίδας μαζί σας σε αυτόν τον ιερό αγώνα για την αποκατάσταση ολου περιβάλλοντος και τώρα ξεκινάτε μόνος σας.Τελευταία ερώτηση γιατί δεν πληροφορείτε όλους και όλα για την προσφυγή μας στο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Ευχαριστώ 
Σταυρος.Α.Γεωργίου.ΦΟΥΡΝΟΙ.
Μέλος της :Ομάδας Πολιτών Φουρνοι-Δίδυμα.