eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

''ΕΙΔΑΜΕ-ΜΑΘΑΜΕ-ΑΚΟΥΣΑΜΕ''

''ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ;;;''
φωτο. αρχείο
Πριν λίγη ώρα ακούσαμε-πλητοφορηθήκαμε οτι ο σημερινός Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής απέστειλε επιστολή παραίτησης απο το αξίωμα του Δημάρχου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ισχυριζόμενος το θέμα των Απορριμάτων.

Πράγματι θέλει να παραιτηθεί ο κ. Καμιζής απο το αξίωμα που του δωσε ο λαός της Ερμιονίδας για να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών;Εάν είναι η αλήθεια η επιστολή παραίτησης και ο λόγος της παραίτησης είναι τα απορρίμματα όπως πληροφορηθήκαμε,τότε εγείρονται πολλά ερωτηματικά για τις προεκλογικές και μετεκλογικές υποσχέσεις που μοίραζε στους Δημότες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας..
Είναι νωπές οι μνήμες για τις αναφορές που έκανε σέ συμφέροντα!!! και την κριτική  που ασκούσε συχνά πυκνά ο κ. Καμιζής μέσα απο το blog του στις προηγούμενες Δημοτικές αρχές Ερμιόνης και Κρανιδίου για το θέμα του Δεματοποιητή στον Σταυρό Διδύμων.
Τι κρύβεται όμως πίσω απ΄αυτή την παραίτηση;;;Πίεση στην κεντρική διοίκηση;;;Μήπως ο Δήμαρχος Ερμιονίδας <<παίζει>> με κινήσεις τακτικής για να αποφυγει τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται μεθαύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου;;Όπως όλοι γνωρίζουμε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Δήμου Ερμιονίδας γι΄αυτήν την χωματερή του Σταυρού γύρω απ΄τον δεματοποιητή που δημιουργήθηκε επι δημαρχίας κ. Δημήτρη Καμιζή, την έχουν καταθέσει οι αγανακτισμένοι και προφανώς(;) εμπαιγμένοι δημότες των Διδύμων και των Φούρνων.

Απ΄ότι πληροφορηθήκαμε μέσα απ΄την περιφέρεια Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και το επιτελείο του έχουν πράξει όλες τις ενέργειες για την συνολική λύση του προβλήματος στο θέμα των απορριμμάτων όλης της Πελοποννήσου.Απο κεί και πέρα ο κάθε Δήμαρχος είναι υπεύθυνος να παλέψει για τον Δήμο του και το λαό του.Στο κάτω κάτω ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής πρέπει να λύσει το πρόβλημα των απορριμάτων μέ πράξεις και με στρατηγική όπως είχε υποσχεθεί στους Δημότες της Ερμιονίδας.Και όχι ενδεχομένως να απειλεί με παραιτήσεις απο την θέση του Δημάρχου.

Μην ξεχνάμε ότι το θέμα των απορριμμάτων και ή λύση των σκουπιδιών ήταν η σημαία στην προεκλογική καμπάνια και μετεκλογική υπόσχεση του κ. Δημήτρη Καμιζή και της Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης.

Εκτός τα ασφαλιστικά μέτρα σ΄αυτό το σημείο να επισημάνουμε κι ένα άλλο μεγάλο αγκάθι που ενδεχομένως να προστέθηκε στην σκέψη του κ. Καμιζή με αποτέλεσμα να συμπληρώσει την επιστολή παραίτησης.Ο Εργολάβος που λειτουργεί τον δεματοποιητή στον Σταυρό Διδύμων σταματά τη λειτουργία του Δεματοποιητή διοτι δεν πληρώνεται.Κι εδώ τίθεται το εξής ερώτημα, Για τον δεματοποιητή δεν υπάρχουν λεφτά να λειτουργεί καθημερινά...Για αγορές συμβουλών υπάρχουν;;;

Μ΄αυτά και μ΄αυτά έρχονται πολλά στο μυαλό των Δημοτών αν ισχύουν όλα τα παραπάνω περι παραίτησης... Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα ακολουθήσουν με παραίτηση κι αυτοί;;;Ίσως έτσι να γίνει καθολικά πειστική η διαμαρτυρία..Εκτός μερικοί να περιμένουν στη γωνία την περιζήτητη πολυθρόνα!!!

Λέτε να φταίει ο Πέτρος Τατούλης για τις υποσχέσεις του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμιζή ότι τα σκουπίδια θα φύγουν και θα πάνε στα Λιόσια;;Λέτε να φταίει ο Χειβιδόπουλος για την <περιπετειώδη>> σύμβαση με τον Εργολάβο του Δεματοποιητή;;;Στο φινάλε φινάλε λέτε πάλι να φταίνε όλοι άλλοι εκτός τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή;;;Ίσως ορισμένοι(όχι όλοι βέβαια) ενδεχομένως να μην έχουν καταλάβει ότι τους επέλεξε ο λαός της Ερμιονίδας για να διοικήσουν και να παλέψουν γι΄αυτόν...Μπορεί βέβαια!!! να πιστεύουν ότι αυτοί διοικούν και άλλοι έχουν την ευθύνη.
Παραιτήσεις,γνωστοί-άγνωστοι, συμφέροντα, κουκουλοφόροι, περίεργες και σκοτεινές υποθέσεις σκάνε καθημερινώς στον Δήμο Ερμιονίδας και οι δημότες της περιοχής βιώνοντας αυτές τις πρωτόγνωρες κωμικοτραγικές καταστάσεις για την περιοχή, λαμβάνουν και σχολιάζουν τα γεγονότα σαν ένα θλιβερό αστείο.Όπως και το σημερινό.

Περιμένοντας τις εξελίξεις και σχολιάζοντας την επικαιρότητα...