eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

''EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ κ.ΚΑΜΙΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ Γ.Γ.Π. κ.  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ''
 ---------------------------------------------------------------

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: 
''Θέλω να σας πληροφορήσω ότι αυτό το γράμμα σύν το άλλο γράμμα( για την αναγκαστική δημοπρασία της ΔΕΠΟΣ στο πορτοχέλι)  που είχατε στείλει στον τότε Πρωθυπουργό κον.Γεώργιον.Α. Παπανδρέου. Στην προεκλογική σας εκστρατία τα αναπαραγάγαμε και τα μοιράζαμε στον κόσμο για να βγείτε Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας.''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

foto:eikonoskopionews

Βλέποντας το ιστολογιό σας κ.Καμιζή(20Ιουλίου2012) διάβασα το γράμμα που είχατε στείλει στον τότε Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κον.Φώτη Χατζημιχάλη και καλά κάνατε τότε.Θέλω να σας πληροφορήσω ότι αυτό το γράμμα σύν το άλλο γράμμα( για την αναγκαστική δημοπρασία της ΔΕΠΟΣ στο πορτοχέλι)  που είχατε στείλει στον τότε Πρωθυπουργό κον.Γεώργιον.Α. Παπανδρέου. Στην προεκλογική σας εκστρατία τα αναπαραγάγαμε και τα μοιράζαμε στον κόσμο για να βγείτε Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας.
Γνωρίζετε ότι πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι δεν το γνωρίζανε και τα δίνανε στον κόσμο.

Γνωρίζετε ότι πολύς κόσμος προς το τέλος του καλοκαιριού του2011 μας ρωτάγανε τι κάνει ο κ.Καμιζής για τα σκουπίδια? Γιατι τα σκουπίδια αρχισαν μέσα....
...... στον χώρο του δεματοποητή να σχηματίζουν βουνάκι και φοβόσανε το ορος Δίδυμο του αλλάξουμε το όνομα και τι λέμε τρίδυμο.Ειδικά μας υπενθυμίζανε την παράγραφο που κλείνατε το γράμμα σας(με κόκκινο χρώ μα ολη η παράγραφος) προς τον Γ.Γ.Π. κον,Φώτη χατζημιχάλη σας το υπενθυμίζω: 
Τέλος δηλώνω ότι εάν εκλεγώ Δήμαρχος του νέου Δήμου Ερμιονίδασ και εφ"όσονλειτουργεί αυτή η χωματερή απορριμμάτων χωρίς την αμεση αποστολήτους σε συγκεκριμένπ προορισμό θα πάρω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να αποτρ΄ρψω την μετατροπή της Ερμιονίδας σε σκουπιδοτοπο της υπόλοιπης Αργολίδας.Με τιμή. Δημήτρης Καμιζής.Ημερομηνία: Κρανίδι 26-7-2010.. 


Και ο κόσμος με την ψήφο του, σας επέλεξε για Δήμαρχο του Δήμου Ερμιονίδας.Πέστε μας κύριε Καμιζή πως παραλάβατε τον χώρο του δεματοποιητή σε ποια κατάσταση ήταν ο χώρος.


Προσοχή εδώ θα πρέπει να απαντήσει με ντουκουμέντα η σημερινή Αντιπολίτευση.


Στα ερωτήματα του κόσμου που μας κάνανε για τα σκουπίδια που συσσωρευοντο οδηγηθήκαμε και φτίαξαμε την Συντονιστική Επιτροπή για τα σκουπίδια στο Σταυρό Δίδυμα. 


Γιατί ο εργολάβος δεν δεματοποιούσε τα χύμα σκουπίδια. Ψάχνοντας το θέμα και ξεκινώντας απο την δηλωσή σας για την ενημέρωση στο τελευταίο συμβούλιο:<Ότι θα συνεχίσετε αγωνιστκά> βγάζοντας απο συρτάρια σας  το ξεχασμένο γράμμα προς τον Γ.Γ.Π.κον Φώτη Χατζημιχάλη τι ενοείται πολύ μυστήρια μας τα λέτε και γράφετε μέχρι που καταντανε σε γρίφο,Θα ενημερώσετε τον κόσμο και θα ζητήσετε την πλατια συμπαράσταση του κόσμου ανηφορίζοντας προς το Τρίδυμο? Οχι τίποτα για να προεστοιμαστουμε και εμείς. Γιατι εμείς ξεκινήσαμε την ενημέρωση του κόσμου απο τις:18Νοεμβρίου 2011.


Σταύρος,Α.Γεωργίου./BRUSSELS-BELGIUM.