eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Το Παράπονο-Τζένη Καρέζη 

Σήμερα αφιερώνει ο Γιώργος απο Λουκα'ί'τι ένα τραγούδι από την ταινία ''Κόκκινα Φανάρια'' με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη:

''Κ. Δημαρχε,αξιότιμοι σύμβουλοι, σας παρακαλούμε επιτέλους, ΟΧΙ!!! μην μας το κάνετε αυτό...Μην μας παραιτηθειτε ολοκληρωτικά!!!Συνεχίστε να συνεδριάζετε υπο παραίτηση..Αγωνιστείτε με τον ίδιο τρόπο,υπο παραίτηση πάλι.Τα καταφέρατε! Το πετύχατε. Τα έχετε πάει πολύ καλά!

Μία νταλίκα φορτωμένη με σκουπίδια φεύγει απο τον δεματοποιητή του Σταυρού  με τα λεφτά(200.000 ευρώ) και με τις πλάτες του Τατούλη, ενώ εσείς πιστοί στο πρόγραμμα σας και υπο παραίτηση πάντα, ξεφορτώνετε στον Σταυρό Διδύμων τέσσερις φορτωμένες Νταλίκες με χύμα σκουπίδι!

Όλα αυτά βέβαια τα κάνετε με απόλυτη επιτυχία, βάση του προγράμματος που πέρυσι ξεκινήσατε όπως μας λέγατε..Με Ανακύκλωση στην πηγή και Κομποστοποίηση στο Πλατύ πηγάδι(Κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων)...

Ο Γιατρός της Περιφέρειας πελοποννήσου την βλέπει απο κοντά αυτήν την παράσταση και αυτόν τον θίασο που παρελαύνει στην Ερμιονίδα!Μην ανησυχείτε έχει προχωρήσει ο περιφερειάρχης στην λύση του θέματος ,πριν τις παραιτήσεις...Και να μην ΑΓΩΝΙΑΤΕ ζυγώνει ο καιρός ... Αυτός ο  επιτυχημένος αιρετός γιατρός της Πελοποννήσου,ο Πέτρος ο Τατούλης έχει μάθει το πρόβλημα που έχετε και προσπαθείτε να μεταφέρετε σκόπιμα στην περιφέρεια του και έχει την μέθοδο του αυτός, ξέρει καλά να σας το <<σπάσει το απόστημα ...>>

Ο δεματοποιητής παρ΄όλα αυτά καλά κρατεί,δουλεύει ο έρημος με μια γεννήτρια πετρελαίου απο την 1/01/2011 μέχρι σήμερα...Και για όλα αυτά τα χα'ί'ρια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο την υπο παραίτηση Δημοτική αρχή μας..

Πως και δεν το βάλατε στο πρόγραμμα σας προεκλογικά κι αυτό;Ότι θα παραιτηθείτε δηλαδή αν δεν σας πάρουν τα σκουπίδια όλοι οι άλλοι;Τότε θα μιλάγαμε για μέγαλη επιτυχία σήμερα..

Υ.Γ: Μα καλά... Τόση πίκρα , τόση δίψα ,τόσος πόνος ,τόσο πάθος , τόσες παραιτήσεις απο την Δημοτική αρχή για τα σκουπίδια
κι εσύ κύριε Σφυρή με τους εν ενεργεία συμβούλους σου ούτε ένα ευχαριστώ σ΄αυτούς τους υπο παραίτηση αγωνιστές;;;''

 Γιώργος απο Λουκα'ί'τι

καλή σας ακρόαση...  

 Σου 'φερα νερό στις χούφτες
για να πιεις ,να ξεδιψάσεις
που ν' τ' αχείλι σου πικρό
Κι ως ξεδίψασε η καρδιά σου
βιάστηκες να προσπεράσεις