eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"Άνοιξε της πύλες της η 6η έκθεση προϊόντων & επιχειρήσεων στην Ερμιόνη "

''Στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ερμιόνης''
Ρεπορτάζ για το eikonoskopinews: Μίλτος Ιωαννίδης
Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 6ης έκθεσης προϊόντων και επιχειρήσεων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι της Ερμιόνης στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ. 
Οι εκθέτες που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία  να προβάλλουν τα προϊόντα τους και την επιχείρηση τους στους πολίτες που θα επισκεφτούν την έκθεση σήμερα Σάββατο και την Κυριακή που προβλέπεται η λήξη του φεστιβάλ.
Και φέτος ξεχωρίζουν τα εκλεκτά.........
........ ντόπια προϊόντα. Το ελαιόλαδο, το ρόδι, το καλό κρασί, τα περίφημα αμυγδαλωτά ενώ την τιμητική τους έχουν  οι χειροποίητες δημιουργίες όπως έργα ζωγραφικής, ξυλογλυπτικής και χειροποίητα κοσμήματα. 
Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις διάφορες εμπορικές δραστηριότητας των εκθετών, να δουν φωτογραφικό υλικό (στο περίπτερο του ΙΛΜΕ) απο ευρήματα της αρχαίας Ερμιόνης που εκθέτονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου καθώς και να πληροφορηθούν για την πλούσια δραστηριότητα του μουσικού συλλόγου Ερμιόνης μια και υπάρχουν κάποια απο τα βραβεία που έχει λάβει απο την συμμετοχή του σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και φωτογραφικό άλμπουμ.
Το παρόν στην έκθεση  έδωσαν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης Γιάννης Κρητσωτάκης, οι αντιδήμαρχοι Ερμιονίδας κκ Παντελής Κολυμπάδης και Σταύρος Κούστας, o αντιπρόεδρος του Ν.Π. του δήμου κ. Νίκος Παπάς, καθώς και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Τα εγκαίνια τελέστηκαν απο τον π. Δημήτρη Αμπελά.