eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

''Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ-Ω ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ''
---------------------------------------------------------------
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
''Θέλω να σας ρωτήσω κύριε Κούστα εσείς όταν παρευρισκώσαστε στο περιφερειακό συμβούλιο γιατι τους λέγατε :Ο.Κ.(ΟΛΑ ΚΑΛΑ);;;''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

foto:eikonoskopionews

Συνονόματε κύριε Κούστα δεν μπορώ να μήν σας απαντήσω στο έγγραφο του Δήμου Ερμιονίδας που στείλατε εδώ στην τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Ημερομηνία:19/07/
2012 με θέμα <Θέμα:Προβλήματα και ενέργειες στον χώρο δεματοποιητη Σταυρού Διδύμου>.Ερώτημα γιατί μας αντιγράφεται? Για μας καλά κάνετε μαθαίνει ο κόσμος την κατάσταση που επικρατεί πλέον απο τα χείλη του Δημαρχείου επίσημα με επίσημα έγγραφα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ενώ κύριε Κούστα και όλοι οι κύριοι που απαρτίζεται την Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Ερμιονίδας σας γνωρίζω ότι αυτό το γνωρίζει ο κύριος Περιφερειάρχης κος.Πέτρος Τατούλης και όλοι οι σύμβουλοι του Περιφερειακού συμβουλίου, επίσημα σας γράφω απο το video τις:16Ιανουαρίου το2012 ημέρα Δευτέρα που παίχθηκε και είχε θέμα: την κατάσταση του Δεματοποιητή στον Σταυρό -Δίδυμα ,ενώ εσείς είχατε συμβούλιο, οπου έπρεπε εκείνη την ιστορική ημέρα να παρευρισκώσαστε όλοι γιατί αφορούσε την κατάσταση του χώρου του δεματοποιητη που είχε μετραπεί σε χώρο........
............ ανεξέλεκτης χωματερής.

 Εμείς γιατί πήγαμε στο περιφερειακό συμβούλιο ?πήγαμε με όλο το θάρρος της Αντρειάς μας και παραδώσαμε ψήφισμα  το οποίο πρώτα το παραδώσαμε στον κύριο περιφερειάρχη.Είσαστε σοβαροί αναφέρετε τις περιβόητες παραιτήσεις για το πρόβλημα, οι παραιτήσεις μάλλον εγιναν απο την προσφυγή μας στην δικαιοσύνη.
Θέλω να σας ρωτήσω κύριε Κούστα εσείς όταν παρευρισκώσαστε στο περιφερειακό συμβούλιο γιατι τους λέγατε :Ο.Κ.(ΟΛΑ ΚΑΛΑ) μέχρι που η κατάσταση έφτασε τώρα στο απροχώρητο.Εμείς γιατί ενημερώσαμε όλο τον κόσμο της Ερμιονίδας-Δημοτικές/Τοπικές κοινότητες ,συλλόγους που εκδώσανε ψηφίσματα και τα έχετε αρχειοθετήση στο Δημαρχείο το μόνο που δεν έχετε είναι οι υπογραφες και τις επερωτήσεις στην Ευρωβουλή καιτην Ελληνική Βουλή.Θυμάστε κύριε Κούστα τι μου είπατε στο συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης γιατί ο δεματοποιη τής δεν δένει τα χύμα σκουπιδια? μου απαντήσαται ότι είναι μικρός.Γνωρίζεται τι είπε ο εκπρόσωπος της :<ΑΛΚΤΗΡ>στο δικαστήριο νορμάλ σε μία φάρδια=100 δέματα καιόταν τον ψάρεψε ο δικηγόρος μας ότι επι εικισιτετραώρου μπορεί να φτάσει τα 180 δέματα.Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πόσα.Και εάν θέλετε ρωτήστε τον παλιο πρόεδρο της περιβαντολογικής οργάνωσης της:ΠΑ.ΠΟ.ΕΡ. Γιατί πανικόβλητοι αναφέρεται στο εγγραφό σας προς την Περιφέρεια της Πελοποννήσου ,ότι πρέπει να προχωρήσουμε την <ΑΝΑΚΫΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ>και την<ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ>.
Εγώ έχω να σας πώ ότι θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές της ανακύκλωσης ,γιατί περάσαμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στον κόσμο της Ερμιονίδας και ο κόσμος της Ερμιονίδας βοήθησε πάρα πολύ.Ξαφνι κά η ανακύκλωση έκανε κοιλιά και τα ανακυκλώσημα τα παίρνει  ο εργολάβος,όπως επίσης απο τα σύμμεικτα σκουπιδια βάζει εργάτες πο μαζεύουν τα πλαστικά-τα χαρτιά και τα κουτάκια του αλουμινί ου ,εξάλλου φαίνεται ο εργάτης που κάνει ανακύκλωση παίρνοντας πλαστικό απο τον ταινιόδρομο του δεματοποιητή που πάνε τα σκουπιδια για δεματοποίηση,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO που παίξατε στην Τριπολη στο συμβούλιο της Π.Ε.Δ.πιαστήκατε αδιάβαστοι αυτο το κομματι επρεπε να το είχατε αφαιρέσει προδίδει πολλά. 
Το ερωτημά μου απο την ανακύκλωση που κάνει ο εργολάβος και τα ανακυκλώσημα που δίνει στον εργολάβο ο Δήμος  τι οικονομικά ωφέλη έχει ο Δήμος Ερμιονίδας.
Γιατί κύριε Κούστα σταματήσατε την ανακύκλωση του γυαλιού?,αφου σταματήσατε την ανακύκλωσητου γυαλιού γιατί δεν αποσύρετε τους κίτρινους κάδους που τους είχαμε ονοματήσει για καδους  για το γυαλί.Ξεκινήσαμε την ανακύκλωση στην πηγή με ένδεκα σταθμούς τεσσάρων κάδων μπλέ σε όλον τον Δήμον της Ερμιονίδας και εσείς μετά απο τρείς μήνες γύρω Μαρτη με Απρίλη 2011 θέλατε να πάρετε τον σταθμό απο το κέντρο του χωριού στους Φούρνους( που ο σταθμός εξυπηρετούσε όλο το χωριό)και να τον πάτε στο πάρκο σας απείλησα ότι θα τους πάρω και θα τους ξαναβάλω στο κέντρο ,γιατί οι γέροι ανθρωποι δεν μπορούν να πηγαίνουν τόσο  μακρυά, και πρέπει να βάλουμε άλλο σταθμό εκεί που θέλετε.
Γιατί? δεν μεριμνήσατε κύριε Κούστα να φέρετε κάδους μπλέ αρκετούς ώστε να είχε προχωρήση η ανακύκλωση τέλεια σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου και να είχαμε βάλει πλώρη στην οικογενειακή κομποστοποίηση.
Μή μου πείτε ότι οι κάδοι στοιχίζουν  γιατί στα αυτιά μου και των υπολοίπων παρευρισκωμένων πολιτών και συμβούλων κουδουνίζουν τα λόγια του κυρίου Φραγαδάκη  οι κάδοι δίδωνται δωρεάν για ρωτήστε την οικολογική εταιρεία θα σας πούν.Σας στείλανε 35 κάδους απο το υπουργείο και εσείς στείλατε απεριόριστα ευχαριστήρια.
Εχετε ή δεν έχετε κάδους μπλε στις αποθήκες της τραπέζης γιατί εγώ είδα και πράσινους και κίτρινους.Τούς είδα όταν γινόταν το Ο.Σ.Δ.Ε για τους αγρότες,.Αρα εσκεμμένως βουλιάξατε την ανακύκλωση στην πηγή,εάν είχε προχωρήση η ανακύκλωση στην πηγή θα είχε προχωρήση με λίγη δουλειά και ηκομποστοποίηση.
Τώρα τρέχετε πανικόβλητοι να σώσετε τί?  
Δουλειά και αγώνας θέλει το σύστημα και εάν χρειασθεί να ανεβούμε στο βουνό για σκληρό αγώνα όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι.Και σταματήστε την αντιγραφή σας παρακαλώ.

Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ