eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ
 ----------------------------------------
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Και στο τέλος γιατί απορείτε κύριε Κούστα.
Εμείς σαν καλοί μαθητές κάναμε  καλή αντιγραφή.
Βέβαια η αντιγραφή είναι κακιά συνήθεια εμείς αντιγράψαμε τα τεκτενόμενα της< Κίνησης Πολιτών Ερμιόνης, >στις15 Μαρτίου2006 ημέρα τετάρτη στην εφημερίδα :παρατηρητής,
ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ την συνδρομή της εισαγγελικής αρχής και όλων των αρχών απο πυροσβεστικής-αστυνομίας λιμενικού σώματος και την ειδική υπηρεσία ειδικών επιθεωρητών ΥΠΕΚΑ καταγγέλοντας τον σημερινόν Δήμαρχον Ερμιονίδας που ήτανε δήμαρχος Κρανιδίου και τον τοτε Δήμαρχον Ερμιόνης για τα σκουπίδια πλήρώνοντας πρόστιμα. 
Τώρα σαν μαθητές πόσο θα μας βαθμολογείσετε;;;

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

foto:eikonoskopionews

Αυτό που κατάλαβα απο την προ ημερεσίας  απολογία σας για τα σκουπίδια και τον δεματοποιητή στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας: κύριε Δήμαρχε αποσύραται την παραιτησή σας και θα  συνεχίσεται αγωνιστικά.Μακάρι αυτό να γίνει αλήθεια.Γιατί και εμείς σαν ομάδα πολιτων<Φούρνοι-Διδυμα> αυτό επιθυμούμε. Αλλά όμως πώς?

Aόριστα χωρίς καμιά ενημέρωση.Εμείς σας περιμένουμε για να βγεί η υποσχεσή σας αλήθεια όπως είχατε πεί στηνσυγκέντρωση στο σχολείο στα Δίδυμα..

Πολύ φοβάμαι ότι θα διαψευθείτε και θα μείνουμε με την χαρά.και αυτό αποδεικνύεται γιατί δεν γνωρίζε ται τον αριθμό απο τις νταλίκες,αυτό δεν είναι σοβαρό,γιατίπρώτο: τέτοιο πράγμα δεν βγαίνει στην δημοσιότητακαι επιπλέον στο ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας αποσυρατέτο.Διότι δεν σεβώμασται τα λόγια του κυρίου προέδρου του Π.Ε.Σ.Δ.Α..Δεν βλέπετε εμάς την ομάδα πολιτών<ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ κάνουμε -silance-.Πάνω σε αυτότο θέμα ο κύριος Αντιδήμαρχος κος Κούστας διάβασε την προσφυ γή μας στο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα διαβάζοντας και τα ονόματα της ομάδας που τρείς είμαστε παρόντες και όταν ζητήσαμε τον λόγο σύμφωνα με τον κώδικα λειτουργίας των Δήμων δεν μας τον δώσαται. Γιατι νορμάλ όταν ένας κατηγορείται πρέπει να απολογειθεί.Δηλάδή το προεδρείο σας  κατήργησε την Δημοκρατεία.Αλλά τι συζητάμε την Δημοκρστία πρέπει να την πιστεύεις για να την εφαρμόζεις .Διότι χωρίς διάλογο και ειδικά γόνιμο διάλογο-δημοκρατία δεν γίνεται .Γιατί η Ερμιονίδα μας την έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες και ειδικάσε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που την ταλανίζει με τα σκουπίδια.Κύριε κούστα δεν διαβάσαται αυτά που εμείς  ζητάμε στην προσφυγή μας στα ασφαλιστικά μέτρα.Και για να ξέρει ο κόσμος τι ζητάμε είναι τα εξής.

Στην παράγραφο α: γράφει η αιτησή μας διακόπτοντας τηνεναπόθεση στην ΧΑΔΑ Διδύμων απορριμμάτων μέχρις ότου δεματοποιηθούν και απομακρυνθούν αι ανεξέλεκται αποτεθείσες στον χώρο ποσότητες απορριμμάτων.Στην παράγραφο β: φροντίζοντας για την πλήρη αποκατάσταση του χώρου του επίδικου ΧΑΔΑ και την άμεση απομακρυνση των αποθηκευμένων δεμάτων λόγω παρόδου της διετίας για την οποία έχει εγκριθεί η προσωρινή αποθηκευσή τους στον χώρο.Και η τρίτη παράγραφος αναφέρεται στον εργολάβο.

Και στο τέλος γιατί απορείται κύριε Κούστα.Εμείς σαν καλοί μαθητές κάναμε  καλή αντιγραφή.

Βέβαια η αντιγραφή είναι κακιά συνήθεια εμείς αντιγράψαμε τα τεκτενόμενα της< Κίνησης Πολιτών Ερμιόνης>στις15 Μαρτίου2006 ημέρα τετάρτη στην εφημερίδα :παρατηρητής,

ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ την συνδρομή της εισαγγελικής αρχής και όλων των αρχών απο πυροσβεστικής-αστυνομίας λιμενικού σώματος και την ειδική υπηρεσία ειδικών επιθεωρητών ΥΠΕΚΑ καταγγέλοντας τον σημερινόν Δήμαρχον Ερμιονίδας που ήτανε δήμαρχος Κρανιδίου και τον τοτε Δήμαρχον Ερμιόνης για τα σκουπίδια πλήρώνοντας πρόστιμα. τώρα σαν μαθητές πόσο θα μας βαθμολογείσετε? 
βλέπε δημοσίευμα

Γιατί ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει με τις υπογραφές του και την συμπαραστασή του.Οπως επίσης  οι Δημοτικές-Τοπικές κοινότητες-Σύλλογοι εργαζομένων-Σύλλογοι φορέων που έχουν ζωτικό ρόλο στον χώρο του Δήμου Ερμιονίδας.

Εκείνο που έχω να τονίσω....
...... στη συζήτηση του θέματος των σκουπιδιών ειχατε δρομολογήσει την βράβευση των μαθητών δεν είχατε προνοήσει ότι θα ξεσπάσουν αψιμαχίες που εσείς προκαλέσατε, δεν λυπηθήκατε αυτά τα παιδάκια;

Ξέρετε πόσο είχαν τρομάξει εάν έρθει η ώρα να πάνε να ψηφίσουν να είσθε σίγουροι ότι απο τους παρευρισκόμενους κανένας σας δεν θα πάρει την ψήφο τους.

Σας το λέω και το γράφω γιατί επι των ημερών σας ευρισκετο καποια κοπέλα απο την αγγλία που έκανε διδακτορικό που και αυτή είχε εκπλαγεί ευτυχώς που συζητούσαμε αγγλικά αυτην΄την εικόνα βγάλατε προς τα έξω: Χάλια. 

Δεν μπορούσατε σε μια όμορφη γιορτούλα στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου μαζι με τους γονείς και λίγα αναψυκτικά να τους συγχαρείται και να τους γλυκάνεται τόσα εξοδα κάνει τοΝΙΠΙΠΙ.

Θέλω να ρωτήσω πόσοι συμβουλοι απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας γνωρίζουν την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κάνει για τον διεθνή διαγωνισμό ανάδειξης του εργο λάβου που θα έχει την αναθεση για την διαχείρηση των σκουπιδιών και την εγκατάσταση του εργοστασίου και έτσι πολύ γρήγορα θα έχουμε εργολάβο που ανάλαβει να φέρει εις πέρας το τέρας που λέγεται διαχείρηση σκουπίδιασύμφωνα μετην ευρωπαική νομοθεσία.Σας το γράφω αυτό γιατί πρέπει να βρούμε ΄εναν δρόμο για να βοηθήσουμε όλοι Δήμος -Περιφέρεια και Λαός Ερμιονίδας γιατί ουαί και αλλοίμον αν κάτι στραβώσει.Γιατί τότε θα βγούν αλήθεια τα λόγια του Δημοτικού Συμβούλου απο τα δίδυμα κυρίου Αποστόλπυ Παναγιώτη οποίος είπε για την αποκατάστση των ΧΑΔΑ Διοσκούρια και Ασπρόχωμα :δεν ψηφίζω διότι μπορεί να χρειασθεί να μεταφερθούν τα δέματα πο παράγωνται.Σταύρος.Α.Γεωργίου.