eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ''ΛΑΒΑΡΑ'' ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

''Η ΣΥΛΛΗΨΗ - ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ <<ΛΑΒΑΡΑ>> ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ...''
φωτ. αρχείο.

Πολλές αντιδράσεις προκαλεί η σύλληψη-σοκ που έγινε χθες στο Κρανίδι όταν άνδρες τις Ασφάλειας Ναυπλίου συνέλαβαν στέλεχος δημοτικής επιχείρησης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου Ερμιονίδας έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα έπειτα απο καταγγελίες του φερόμενου ως θύματος ότι του ζήτησε χρήματα για την δουλειά της ανάθεσης των σφαγείων της περιοχής. 

Ο συλληφθείς αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα πρώτου μεγέθους χθες το απόγευμα στην κοινωνικο-πολιτική ζωή της Ερμιονίδας, πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό καθώς προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον των δημοτών  που απαιτούν απο την δημοτική αρχή να τηρήσει το"όλα στο φως" όπως έλεγε άλλωστε  προεκλογικά αλλά και να κρατήσει ψηλά τα <<λάβαρα>> της κάθαρσης που είχε σηκώσει προεκλογικά(περι νόμιμων διαδικασιών κ.α). 

Η ανάγκη για πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης είναι επιτακτική. Επιβάλλεται ηθικά τουλάχιστον, να χυθεί άπλετο φως στο τι έγινε, στο πως έγινε, και στο γιατί έγινε ώστε να ενημερωθούν οι δημότες. 

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής πρέπει να απαντήσει στα πολύ σοβαρά ερωτηματικά που εγείρονται αφού το άτομο το οποίο συνελήφθη συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής συμπαράταξης του κ. Καμιζή με ενεργό ρόλο. Επίσης διορίστηκε απ΄την σημερινή δημοτική αρχή ως εκκαθαριστής στα δημοτικά σφαγεία ενώ εμφανιζόταν συχνά στο πλευρό του κ. Δημάρχου, δίνοντας την εντύπωση πως επρόκειτο για άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Οφείλει λοιπόν να διαλύσει τις όποιες σκιές έχουν δημιουργηθεί γύρω απο αυτή την υπόθεση, κυρίως για λόγους ηθικούς . Στο εξής όλοι θα κριθούν. Απο τις πράξεις. Και όχι απο τα λόγια. 
Ιδού η Ρόδος λοιπόν...
Επιμέλεια - eikonoskopio news