eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Απριλίου 2012

''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ''


''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ''
      
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την συμπαράσταση της, στις κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Αργολίδας που έχει προκηρύξει 24ΩΡΗ ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 για τους εργαζόμενους των Δήμων Άργους-Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας και Ναυπλίου.

    Η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιείται προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι προσπάθειες των αιρετών για ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων αλλά και την εφαρμογή των διατάξεων για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων που συστηματικά καταστρατηγούνται, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων..........

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Αργολίδας με τη δυναμική, αγωνιστική και ενωτική συμμετοχή τους να αποτρέψουν την νέα προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας στο Δήμο Ερμιονίδας και να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κρανιδίου ( Μελίνας Μερκούρη 11) στις 12.00 το μεσημέρι.

   Οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. όλης της  χώρας είναι αποφασισμένοι να αποτρέψουν με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων και να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την Υγεία και την Ασφάλειά τους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                              Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

          Θέμης Μπαλασόπουλος                    Ιωάννης Τσούνης