eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

''Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ''

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ:
''ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...''

φωτο απο διαδίκτυο
επιμέλεια κειμένου - ρεπορταζ:eikonoskopionews
Χθες το απόγευμα συναντήθηκαν σε καφενείο της κάτω πλατείας  Κρανιδίου φίλοι, μέλη, ψηφοφοροι της Χρυσης Αυγης αλλα και απλοι πολιτες που ηθελαν να ακουσουν τις απόψεις και τις θεσεις της.

Να επισημανουμε οτι Χρυση αυγη εχει απασχολήσει εντονα τον τελευταιο καιρο το πολιτικο σκηνικο της Χωρας ... με τις αποψεις της να βρίσκουν ανταπόκριση σε μεγαλη μεριδα ψηφοφόρων.

Την ανερχομενη δυναμη αυτη, ερχονται να επιβεβαιώσουν ολες οι δημοσκοπικες μετρησεις και τα γκαλοπ....που δειχνουν οτι με ανεση η Χρυση αυγη θα καθίσει στα εδρανα της επομενης βουλής.

Το eikonoskopioNews ήταν εκεί ακούγοντας τις απόψεις.......... τον απλών πολιτών αλλά και τις ανησυχίες τους που έθεσαν στον εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή της Χρύσης αυγής στην Αργολίδα κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο που ήταν και ο κύριος ομιλητής της συνάντησης αυτής... 

 
Κατα την διάρκεια της ομιλίας του υποψηφιου βουλευτή εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής μοίρασαν το παρακάτω ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο παρουσιάζονται ορισμένες θέσεις του εν λόγω κόμματος:



Ευχάριστη έκπληξη για τα στελέχη αλλά και τους εκπροσώπους της Χρυσης αυγής ήταν η κατάμεστη αίθουσα από πολίτες της Ερμιονίδας στην κάτω πλατεία Κρανιδίου.... 
Γεγονός πρωτόγνωρο για την πολιτική σκηνή της Ερμιονίδας η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής!

Τα θέματα που συζητήθηκαν κυριος ηταν τα εθνικα το μεταναστευτικο αλλα και η μεγαλη ανεργια και φτωχιά που μαστίζει τα χαμηλά και μεσαία οικονομικά στρωματά των Ελλήνων!

Οι θέσεις και οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν έξω από τα  συνηθισμένα πολιτικά καλούπια ....

Εμάς μας προξένησαν προβληματισμό και όπως είναι γνωστή η πάγια θέση του Εικονοσκόπιο όλες οι απόψεις και τα θέματα  παρουσιάζονται και δημοσιεύονται ελευθερα, χωρίς να φιμώνονται.

Εμεις θα συνεχιζουμε να παρακολουθουμε το ρευμα της Χρυσης Αυγης στη Ερμιονιδα περιμένοντας τις επομενες κινησεις της, καθως οι πρευρισκομενοι εδωσαν ραντεβου για μια ανοιχτη πλεον ομιλια εκπροσωπου τους, στην πανω πλατεια Κρανιδιου....


eikonoskopionews.blogspot.com