eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

''ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΘΩΜΑ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗ ''

''ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ''

Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ...
Η ΣΥΚΓΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...
ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΘΕΛ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΥ!
2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...
13/06/2009

Γράφει ο Θωμάς Σκούρτης
 
Το Βίντεο παρακάτω περιέχει ένα απ΄τα πολλά ρεπορταζ που προβλήθηκαν γι΄αυτές τις εκδηλώσεις<<Ελπίδας>> στην Ερμιόνη(ιδιαιτέρα πατρίδα της κ. Μαριάννας) απο την ΕΡΤ και το CNN το συγκεκριμένο .

Επίσης περιέχει το Voice Over της παρουσιάστριας Αγλαίας Κυρίτση απο το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ.  

Την εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο της Ερμιόνης παρουσίασαν οι Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.

1 χρόνο και κάτι... διήρκεισε η εκστρατεία για την Ελπίδα απο τον Δήμο Ερμιόνης και τους Φορείς του.

Όλες τις παρουσίες και επισκέψεις της Προέδρου του Συλλόγου Ελπίδα κυρίας Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη γι΄αυτό το σκοπό, τις έχω στο αρχείο μου Βιντεοσκοπημένες .

Οι στιγμές και οι συγκινήσεις όλων αυτών που ζήσαμε το ταξίδι για την <<ΕΛΠΙΔΑ>> στην Ερμιόνη, ήταν Ξεχωριστές-Μοναδικές-Ανεπανάληπτες!

Το ογκολογικό Νοσοκομείο για τα παιδιά είναι πια γεγονός...

Ένα πράγμα θέλω να μοιραστώ τούτη τη στιγμή για την Εκστρατεία Ελπίδας του Δήμου Ερμιόνης...
Όλη η Ελλάδα βοήθησε και ευαισθητοποιήθηκε με διάφορους τρόπους(τηλεμαραθώνιους κ.α) για να πραγματοποιηθεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο για παιδιά, όνειρο της Προέδρου του Συλλόγου Ελπίδα και πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ουνέσκο κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη .

Αυτό όμως το πρωτότυπο , το ξεχωριστό που πραγματοποιήθηκε στην Ερμιόνη και το επισήμανε και η ίδια με περηφάνια για την ιδιαιτέρα της πατρίδα σε συνέντευξη της δεν είχε ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα !!!
''ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ !''

Υ.Γ :Κατα την τελετή λήξης για την Ελπίδα στην Ερμιόνη που ακολουθεί στο Βίντεο, εντύπωση έκανε η παρουσία της Εθελ Ρομπερτ Κένεντυ(στο ρεπορταζ κατεβαίνει με τον κ. Ανάργυρο Λεμπέση Δήμαρχο Ερμιόνης προς το πνευματικό κέντρο).