eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΛΗ :''ΕΙΔΑΜΕ - ΜΑΘΑΜΕ - ΑΚΟΥΣΑΜΕ''

 
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος εθεάθη σε καφετέρια των Μαντρακίων και σε συζήτηση με συμπολίτες του για τα Δημοτικά πράγματα και <<έργα>> της νέας Δημοτικής αρχής απευθύνθηκε ειρωνικά στους συνομιλητές του λέγοντας ότι :

Καλά άνοιξα σήμερα τον Υπολογιστή και είδα στην ιστοσελίδα του Δήμου ένα πολύ μεγάλο έργο;;; το οποίο διαφημίζανε στο διαδίκτυο! Μόλις αντίκρυσα αυτό το δημοσίευμα είπα μέσα μου, για να δώ τι έγινε στο Μπίστι λειτούργησε η πυρασφάλεια του Μπιστιού; αναρωτήθηκα! 
Διαπίστωσα όμως με έκπληξη οτι αυτός ο Ντόρος που έβλεπα μπροστά μου,στην οθόνη μου, δεν ήταν για την λειτουργιά της πυρασφάλειας!!!. Θέλετε να σας πώ πoιο ήταν αυτό το μεγάλο κατόρθωμα;Να....Ηταν το καθιερωμένο ράντισμα για την Βαμβακίαση!!!
...............
..............

Εδω και 5 χρόνια κάναμε αυτή τη διαδικασία του ραντίσματος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο που αυτό μας υπεδείκνυε το φάρμακο που θα ραντίζαμε και την ημερομηνία !Μάλιστα έπειτα απο πρόσκληση της Γεωπόνου του Δήμου μας κατέβηκε και ο αρμόδιος καθηγητής και μας έκανε ενημέρωση για το θέμα στο Δημαρχείο Ερμιόνης. Όλα αυτά όπως και η κοπή των χορταριών του Μπιστιού γινόντουσαν αθόρυβα...και στην ώρα τους !!! 
Χωρίς Ντόρο...

Κλείνοντας ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος είπε:

Βρε παιδιά Μπράβο που τα συνεχίζουν αλλά πολύς Ντόρος για πράγματα που γινόντουσαν και πρέπει να γίνονται...  !Νoμίζουν οτι ο κόσμος δεν τα βλέπει;;