eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

''ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2011''

''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BEACH SOCCER ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ - ΕΚΤΟΣ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΦΕΤΟΣ''

Από το ξενοδοχείο «Ακτή» στο Λιμάνι της Ραφήνας ξεκίνησε τυπικά το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011.



Με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου άρχισε το φετινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011, από το ξενοδοχείο «Ακτή» στο λιμάνι της Ραφήνας, απέναντι από το νέο γήπεδο, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση των αγώνων.

 

Το παρόν στο πάνελ έδωσαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου κος Κώστας Μότσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. κος Νικόλαος Δημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας κος Γιώργος Χαχολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Αθλητικών γεγονότων Δήμου Κορινθίων κος Γιώργος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σάλας και Άμμου κος Παναγιώτης Κεραμιδάς, καθώς και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γιαλεσάκης, με σύσσωμη την Εθνική ομάδα......
Κ. Μότσης:  Για 11 συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer ξεκινά το ταξίδι του στις ονειρικές παραλίες της Ελλάδας. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, όπως το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, που μας στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά, την Νο1 στοιχηματική εταιρεία online BWIN, τον οικολογικό οργανισμό ECO ROCKS, την ΕΤΕΚΑ, τις ιστοσελίδες Dailymotion και Sport24.gr, και την εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κο  Ν. Δημητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση που δίνει την έναρξη για το φετινό πρωτάθλημα στην παραλία δίπλα από το Λιμάνι της Ραφήνας, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Τριγλίας Ραφήνας κο Γ. Χαχολάκη για την συνεργασία που ξεκίνησε με την ένωση, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ακαδημίες που θα ασχοληθούν με το ποδοσφαίρου στην άμμο. Επίσης τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων κο Γιώργο  Φαρμάκη που παρά το δύσκολο και βεβαρημένο πρόγραμμα του, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ν. Δημητρόπουλος: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός beach Soccer 2011, είναι μια αναπτυξιακή ενέργεια, που κάνει γνωστή την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτή η νέα συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια, αφού σκοπός της είναι να διαμορφώσει σωστά την νεολαία και να αναγάγει το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».
Γ. Χαχολάκης: Είναι τιμή για το σωματείο του Α.Ο. Τριγλίας, η συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άμμου και τον πρόεδρο της Κώστα Μότση. Σκοπό μας είναι να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει το Beach Soccer τόσο για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα, όσο και για να δημιουργήσουμε και εμείς μια ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ανταγωνιστικά.
Γ. Φαρμάκης: Είναι μεγάλη μας χαρά που για πρώτη φορά οι παραλίες του Κορινθιακού θα φιλοξενήσουν την μεγάλη γιορτή του Πρωταθλήματος Γερμανός Βeach Soccer 2011 και θα γνωρίσει και ο κόσμος την ομορφιά τους, μέσα από την προβολή που θα τους δώσει το τουρνουά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος.
Π. Κεραμιδάς: Είναι μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και χρόνια από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Μότση και η οποία συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία ως σήμερα. Θέλω να ευχηθώ και εγώ καλή τύχη τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους διαιτητές και να γίνουν καλά παιχνίδια.
Ν.Γιαλεσάκης: Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους προκριματικούς αγώνες της Χάγης. Εκεί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να ταξιδέψουμε στην Μόσχα, όπου θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στο Group A, δηλαδή την «ελίτ» της Ευρώπης. Έχουμε την ομάδα για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 17.00 στο γήπεδο στο Λιμάνι της Ραφήνας και είναι ανοικτές προς τους δημοσιογράφους και το κοινό.


Αναλυτικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2011, θα διεξαχθεί τις παρακάτω ημερομηνίες, στις εξής περιοχές:
1η προκριματική φάση: 9-12 Ραφήνα (Λιμάνι Ραφήνας)
2η προκριματική φάση: 16-19 Ιουνίου: Μύκονος (Παραλία Καλό Λιβάδι – beach bar Cantina)
3η προκριματική φάση: 30 Ιουνίου-3 Ιουλίου: Χαλκιδική (Ν. Μουδανιά – Beach bar Prive)
4η προκριματική φάση: 7-10 Ιουλίου: Κόρινθος ( Παραλία Αλμυρής
)
5η προκριματική φάση: 14-17 Ιουλίου: Στυλίδα (Ράχες) 
6η προκριματική φάση: 21 -24: Κέρκυρα ( Δασιά – Beach Bar Malibu)
Τελική φάση: 2-7 Αυγούστου: Καλαμάτα.